...
Napisał(a)
mam pytania a za razem prośbę!więc:jak duzo i jakiego odbloku wziąść po 2 paczkach ruskiej metki i jednej paczce omnadrenu??oraz czy moze mi któś poradzić jakiś dobry środek który nie powoduje za bardzo podniesienia cisnienia a ma efekty na tyle dobre lub lepsze niz omnadren i jest stosunkowo nie drogi??dziekuje za wszystkie odpowiedzi!!tylko pytam!prosze nie wysmiewać!!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hmmmmmmmmmmmm niedrogi srodek
!!!!!!!!!! nie biery sie za koxowanie na to tryeba miec duzo pieniedz
!!!!!!!!!! nie biery sie za koxowanie na to tryeba miec duzo pieniedz
Licz zawsze na siebie
...
Napisał(a)
odblok 20 tab clomidu.
a srodki nie podnoszace cisnienia hmm. mysle ze to indywidualna sprawa. ja uzywam lacipil na zbicie cisnienia.
a srodki nie podnoszace cisnienia hmm. mysle ze to indywidualna sprawa. ja uzywam lacipil na zbicie cisnienia.
...
Napisał(a)
GREGOR a powiedz mi jeszcze czy jak wezme ten clomid to bedzie wszystko ok??nie bede miał zadnego uszczerbku na zdrowiu??pytam bo kumpel troszku bojacy:/
...
Napisał(a)
a powiedz mi jeszcze jak w jakich ilościach i kiedy:po braniu czy w trakcie brania mam stosować clomid??
...
Napisał(a)
Odblok się robi po cyklu
Ring Jest Moim Kościołem,Walka Moim Niebem,Mixed Martial Arts Moją Religią
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!