Krotko i na temat:
Mam 17 lat, zawsze bylam chuda (52kg) po czym nadeszly ferie nadeszlo jedzenie, nadszedl wielki apetyt i tak doszlam do 58kg a moj plaski beztluszczowy brzuch poszedl za przeproszeniem w ****u. Myslalam, ze wystarczy powrot do normalnego zdrowego zywienia i kilku brzuszkow wieczorem jak to zwykle bylo, lecz...waga w miejscu jak i ten cholerny tluszcz. Nie moge wgl schudnac, bylam na diecie bialkowej (5kg mniej !!!) po czym bylo mi tak slabo ibylam tak nie do zycia ze zaczelam jesc normalnie - 57 kg z powrotem jak i tluszcz.
TAKZE PROSZE O FACHOWA POMOC!!!! NIE DAJE JUZ RADY I JUZ NIE WIEM JAK SOBIE PORADZIC !!!!!!!!!!!!!!! POTRZEBUJE JAKIEGOS MENTORA NADE MNA !
Waga: 57
Wzrost: 168
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: -
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: taniec 2x 1,5h, moge biegac, moge chodzic na aerobik
Odżywianie: 2 dni wczesniej dieta bialkowa, teraz dupa nie odzywianie, staram sie ale i tak zawsze zjem czegos za duzo
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: bieganie , taniec, aerobik COKOLWIEK
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: -
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: bialkowa
Mam 17 lat, zawsze bylam chuda (52kg) po czym nadeszly ferie nadeszlo jedzenie, nadszedl wielki apetyt i tak doszlam do 58kg a moj plaski beztluszczowy brzuch poszedl za przeproszeniem w ****u. Myslalam, ze wystarczy powrot do normalnego zdrowego zywienia i kilku brzuszkow wieczorem jak to zwykle bylo, lecz...waga w miejscu jak i ten cholerny tluszcz. Nie moge wgl schudnac, bylam na diecie bialkowej (5kg mniej !!!) po czym bylo mi tak slabo ibylam tak nie do zycia ze zaczelam jesc normalnie - 57 kg z powrotem jak i tluszcz.
TAKZE PROSZE O FACHOWA POMOC!!!! NIE DAJE JUZ RADY I JUZ NIE WIEM JAK SOBIE PORADZIC !!!!!!!!!!!!!!! POTRZEBUJE JAKIEGOS MENTORA NADE MNA !
Waga: 57
Wzrost: 168
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: -
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: taniec 2x 1,5h, moge biegac, moge chodzic na aerobik
Odżywianie: 2 dni wczesniej dieta bialkowa, teraz dupa nie odzywianie, staram sie ale i tak zawsze zjem czegos za duzo
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: bieganie , taniec, aerobik COKOLWIEK
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: -
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: bialkowa