Siemka!
jestem początkującym w tej branży.zależy mi na szybkim przeroście masy mięśniowej szukam jakieś bardzo dobrej odżywki,a nie jakiegoś przysłowiowego 'gówna'.. liczę na pomoc bo jeszcze nie jestem w tym dobry.. z góry dziękuję za pomoc
Oto moje dane:
1) obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył); ewentualnie opis: bf, typ budowy ciała: bardzo chudy człowiek
2) wiek 17
3) waga/wzrost 60/184
4) staż treningowy: około 6 miesięcy
5) cel cyklu:MASA, MASA I TYLKO MASA
6) stosowane już wcześniej suplementy: Easy Gain Mass
7) stosowane wcześniej spalacze; Brak
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych
9) ilość dni wolnych od kreatyny
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie): nie posiadam diety,ale zwracam uwage na sklad produktów, ktore jem (białko,ww)
11)przewidziane finanse na cykl: 150zł-200zł
12) uwagi i sugestie:Brak
jestem początkującym w tej branży.zależy mi na szybkim przeroście masy mięśniowej szukam jakieś bardzo dobrej odżywki,a nie jakiegoś przysłowiowego 'gówna'.. liczę na pomoc bo jeszcze nie jestem w tym dobry.. z góry dziękuję za pomoc
Oto moje dane:
1) obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył); ewentualnie opis: bf, typ budowy ciała: bardzo chudy człowiek
2) wiek 17
3) waga/wzrost 60/184
4) staż treningowy: około 6 miesięcy
5) cel cyklu:MASA, MASA I TYLKO MASA
6) stosowane już wcześniej suplementy: Easy Gain Mass
7) stosowane wcześniej spalacze; Brak
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych
9) ilość dni wolnych od kreatyny
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie): nie posiadam diety,ale zwracam uwage na sklad produktów, ktore jem (białko,ww)
11)przewidziane finanse na cykl: 150zł-200zł
12) uwagi i sugestie:Brak
Ja to ja, a nie imię i nazwisko...