Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
55
Witam wszystkich!!!!))
Mam problem z pryszczami. Moja skóra jest sucha i pojawwiają sie na niej PRYSZCZE!!!! Prosze o kilka rad sprawdzonych sposob na to aby skóra była czysta, bez krost i promieniała! Z góry wszystkim dziekuje!;))))
Szacuny
187
Napisanych postów
4965
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40441
tak, juz wytłumaczyłam kolezance na priv ze mi się zdarza wylatywać kolezanka też juz wie że jak ma wątpliwości to ma śmiało pytać w postach zalożonych bo tam na pewno ktoś odpowie i nie ma mowy o niezauważeniu
Zmieniony przez - oska5 w dniu 2007-04-09 13:06:47
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Szacuny
4
Napisanych postów
409
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
9294
Dotiii też miałem pryszcze.. i musze powiedzieć że miałem ich całkiem sporo ... brałem rózne kremy .. i toniki oczyszczające z reklam .. i tylko pieniądze na to przemarnowałem ... I muszę zgodzic się z Mazuro... bo poszedłem do dermatologa i przepisała mi jakis antybiotyk .. i było widac efekty .. po 3 miesiacach było elegancko .. :) razem z tymi antybiotykami brałem jeszcze jakies kremy ... pzdr
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
98
ja do dorktora nie poszedlem ale jakos mi schodzi ten tradzik powoli a go mam chyba od poczatku 6 klasy a teraz jestem w 1 gim wiec z rok juz a stosuje raz poraz kremy i bardzo czesto do mycia skury twarzy rozne toniki... a kasy poszlo na ta moja gebe juz okolo 500zł ;//// gowna juz bym mial fona superowego .. ahhh zycie :PP Pozdro
Szacuny
114
Napisanych postów
3633
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15525
Dotii , rozumiem ze masz duzo wolnego teraz i Ci sie moze nudzic ale to nie jest powod zeby zakladac kolejny post na temat :" Jak pozbyc sie tradziku " bo jest tutaj tego milion!! Wiec zlituj sie i korzystaj z wyszukiwarki, bedziesz miala lekture na kolejne wolne popoludnia :/
Szacuny
187
Napisanych postów
4965
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40441
Dotti, założysz jeszcze jeden post w tym dziale a odpowiedźbędzie w archiwum to będę ci blokować każde nowo założone konto że nic juz na tym forum nie napiszesz. czaisz?
NIE ZAKŁADAJ TEMATÓW NA KTÓRE ODPOWIEDŹ JEST W SERWISIE!!!!!!!
jestes na tyle sprawna umysłowo zeby to zrozumiec?
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."