Myśle, że lepiej zacząc nowy post, ponieważ tamten bedzie czytało z pewnościa coraz mniej osób ze względu na jego wielkość :] A wiec kazdy kto ma pryszcze, jakies metody na to itp niech sie wpisuje tutaj :]Pozdro.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
To skoro juz tak naprawde NIC wam nie pomaga, to nażryjcie sie Accutane'u i koniec z pryszczami. tylko radze przeczytaj o skutkach ubocznych
...
Napisał(a)
1. dobrze dobrany żel do mycie
2. stosowanie toniku (przywraca skórze jej pH)
3. odpowiednio dobrany krem do twarzy ( nadzień i na noc)
kosmetyki te mają i nawilżać i matować
4. jedna tabletka cynku dziennie
5. popijanie herbaty z bratka i pokrzywy
6. unikanie pożywienia które szkodzi na cere, przemiane materii (fast foody, chipsy, nadmiar czekolady)
7. rzucić palenie
eeeh, to jest oczywiście mój plan, wg którego ide i o dziwo działa
no..., czasem tylko przecholuje z czekolada
2. stosowanie toniku (przywraca skórze jej pH)
3. odpowiednio dobrany krem do twarzy ( nadzień i na noc)
kosmetyki te mają i nawilżać i matować
4. jedna tabletka cynku dziennie
5. popijanie herbaty z bratka i pokrzywy
6. unikanie pożywienia które szkodzi na cere, przemiane materii (fast foody, chipsy, nadmiar czekolady)
7. rzucić palenie

eeeh, to jest oczywiście mój plan, wg którego ide i o dziwo działa

no..., czasem tylko przecholuje z czekolada

Berlin ist mehr ein Weltteil als eine Stadt
...
Napisał(a)
mi się wydaje że jak ktoś sie bardzo chce pozbyć pryszczy to i tak przeczyta tamten post, nawet w całości
pozdrawiam

pozdrawiam
"w życiu piękne są tylko chwile"
...
Napisał(a)
ja tam wypalam paczke dziennie i jeszcze na dodatek pije dosc sporo i w ogole nie mam pryszczy!! ****a co ja tu gadam ide spac i musze przestac pic bo mam zamote w garnku

...
Napisał(a)
****a poszedl bym spac ale zapomnialem ze i tak nie zasne
co za zycie

...
Napisał(a)
****a jak mnie ****a wy****iście w****iają te pryszcze, jakby ****a niemogly wyskakiwac na dupie tylko ****a musza byc na ryju, ależ mnie to *****sko kuriwa, ****o NO. !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!