Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
398
superka i propinat 5% na 6 tygodni. jak to brac?
75mg prop e2d cynk przez cały cykl i do końca odbloku
50mg super e2d
czy dobrze to rozpisałem?czy nie będzie problema mieszać tego w jednym strzale?I co z odblokiem sam clomid 24 taby wystarczy bo k***a się
pogubiłem jedni piszą że sam nolva styknie inni że sam clomid a jeszcze inni to i to.
Szacuny
3607
Napisanych postów
36619
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
261224
sam propionat na pierwszy cykl starczy
zacznij od 1amp co 2dni i ciagnij poki beda efekty
pozniej mozesz zwiekszyc do 2amp co 2dni i rowniez pociagnac jakis czas
caly cykl zamknij w 8tyg, na koniec paczka clomidu 1tab dziennie przed snem
Szacuny
1
Napisanych postów
84
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2738
mam pytanie czemu sam propinat starczy przecież z supką będzie o wiele
lepszy efekt(tak mi się wydaje) i jeszcze dochodzi sprawa odbloku na samego teścia muszę dać na odblok hajs a jak najpierw dam samego teścia później bede chciał pojechać z dwoma naraz to płacę za dwa odbloki..
Szacuny
400
Napisanych postów
15594
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
91830
bez doswiadczenia nie wyciagniesz z cyklu 100% nawet sie do tych stu procent nie zblizysz krocz powoli w swiecie dopingu wyjdzie ci na zdrowie i twojej kieszeni tez
Szacuny
1
Napisanych postów
84
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2738
k***a nie jestem kamikadze max na 1 cykl z dwóch anabolików interesuje mnie tylko czy chodziło mu o to że nie wyciągnę pełnej mocy z tego cuklu przez to że będzie ich za dużo czy o staż trenigowy b jak o staż to chyba go mam