WItam. Na wstępie pisze że czytałem podwieszone posty na temat który zaraz porusze. Ale do rzeczy. Moja dziewczyna od nowego roku chce zrzucić pare kilo i ostatnio grzecznie się mnie zapytała czy w śród tych ' tabletek' które biore ( rzecz jasna chodziłó o odżywki:D ) znalazło by sie coś dla niej, jakis wspomagacz spalania tłuszczyku. Ja oczywiście powiedziałem że jest i to wiele:P co więcej że na początek sam jej coś kupie. Po bardzo fartowne cenie kupiłem Olimp Term Line II ( tu proszę o opinie, tych któzy to brali ) za 120 kaps zapłaciłem 30 zł ( hehe trafiłem na dobrą aukcję na allegro a że brałem duuużo odżywek dla kilku znajomych to, to dostałem w dużym gratisie ) w każdym razie jak by ten środek nie działał myśle ze za tą cene by sie opłacało. I tu prośba- jakiś inny suplement diety który w polączeniu z olimp term line II daje najlepsze efekty.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wyniki glownie beda zalezec od diety i treningu nie od supli, jesli dopiero zaczyna cwiczyc to nich najpierw cwiczy bez spalacza i doda godopiero w pozniejszej fazie redukcji
co do samego spalacza zalezy chocby od ilosci $ z tanszych np. Thermo Speed Extreme, z drozszych tight, scorch, mata burn xtp, thermonex...
co do samego spalacza zalezy chocby od ilosci $ z tanszych np. Thermo Speed Extreme, z drozszych tight, scorch, mata burn xtp, thermonex...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Cykl na najlepszych suplementach...
Następny temat