Witam, mam pytanie mam 20 lat, mam 183 cm wzrostu i ważę 115kg. Jakoś z 3 lata temu schudłem ze 114kg na 85kg ale waga wróciła. Chciałbym ponownie schudnąć ale nie wiem jak? Mógłby ktoś podać jakieś ćwiczenia które mógłbym wykonywać w domu? Nie mam czasu na siłownie bo pracuję całymi dniami do 20. Jakie suple zażywać? Animal Cuts? Może coś jeszcze do tego? Prosiłbym o pomoc, pilnie potrzebuję schudnąć, wiem żeby to osiągnąć to suple nie wystarczą tylko odpowiednia dieta + trening. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1. policz swoje zapotrzebowanie kaloryczne - posty podwieszone
2. zrób deficyt na poziomie 200-300 kcal na początek
3. ułóż dietę z produktów nie przetworzonych i oblicz makroskładniki - posty podwieszone działu
4. żadne suple nie są Ci potrzebne, bo wystarczy dieta przy Twojej wadze by fat leciał w dół
5. jak nie lubisz siłowni, a szkoda, bo warto, dorzuć marsze szybsze, potem jak będziesz mniej ważył to dorzuć bieganie, rower, skakanka - ogólnie różne rodzaje cardio!
2. zrób deficyt na poziomie 200-300 kcal na początek
3. ułóż dietę z produktów nie przetworzonych i oblicz makroskładniki - posty podwieszone działu
4. żadne suple nie są Ci potrzebne, bo wystarczy dieta przy Twojej wadze by fat leciał w dół
5. jak nie lubisz siłowni, a szkoda, bo warto, dorzuć marsze szybsze, potem jak będziesz mniej ważył to dorzuć bieganie, rower, skakanka - ogólnie różne rodzaje cardio!
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
...
Napisał(a)
Witam,
jeśli szukasz indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych to skorzystaj z tej oferty.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam.
jeśli szukasz indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych to skorzystaj z tej oferty.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dieta na masę do oceny Ektomorfik
Następny temat