...
Napisał(a)
Witam 2,5 tygodnia temu skonczylem cykl i od czwartku wlasnie odblokowuje sie Clomidem i tu mam pewien problem. Od kad zaczelem go brac wszystko mnie doluje chodze ciagle przygnebiony i wszystko mnie denerwuje ; / ; / Czytalem ze na clomidze mozna popasc w depresje... Czy mozna temu jakos zaradzic? Dzieki z gory za pomoc ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
spadl tesc to i samopoczucie spada
Brak androgenow wrzuc troche provironu a jesli zle reagujesz akurat na clomid to przejdz na tamox

Brak androgenow wrzuc troche provironu a jesli zle reagujesz akurat na clomid to przejdz na tamox
".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
...
Napisał(a)
Kurde nie mam tego ; // Mam sam clom... a Dilerzy wszyscy zagranica...
Ta biore na noc.
A powiedzcie mi dlugo to jeszcze bedzie trwac?
Za poltora miesiaca wyjezdzam za granice do pracy i musze sie bardzo silnie nastawic psychicznie bo w takim stanie jak teraz nie dam rady pojechac.
Ta biore na noc.
A powiedzcie mi dlugo to jeszcze bedzie trwac?
Za poltora miesiaca wyjezdzam za granice do pracy i musze sie bardzo silnie nastawic psychicznie bo w takim stanie jak teraz nie dam rady pojechac.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jaki odblok: Deca+fake sustanon 250
Następny temat