WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Ocena sylwetki około 5 lat stażu

temat działu:

Galeria Zdjęć

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 354

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1 Napisanych postów 2 Wiek 20 dni Na forum 20 dni Przeczytanych tematów 72
Witam wszystkich.
Jestem nowy na forum tzn. obserwuję od kilkunastu lat ale teraz dopiero założyłem konto. Wstawiam zdjęcia do oceny mojej sylwetki, wiek 39 lat pozostałe parametry w profilu. Trenuje około 5 lat z małym przerwami typu wakacje, ferie dzieci itp maksymalnie do miesiąca czasu bez treningu. Trenuje głównie FBW 3 razy w tygodniu, przez pierwsze 2 lata trenowałem na publicznej siłowni, potem rok na służbowej a od dwóch lat zrobiłem sobie swoją siłownię w domu. Diety jako takiej kulturystycznej nie trzymam, jem to co żona ugotuję a gotuję zdrowo i smacznie. Pozdrawiam.

Zmieniony przez - KamilPL87 w dniu 2026-03-19 11:46:52

Zmieniony przez - KamilPL87 w dniu 2026-03-19 12:00:22
1
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107930 Napisanych postów 380680 Wiek 50 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1718475
Widac że ćwiczysz
Ale po pierwsze zaczal od redu tutaj
Po drugie odżywianie to 90% w tym sporcie
Liczyłeś jaki masz rozklad BTW plus minus?
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 35330 Napisanych postów 27092 Wiek 45 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 286851
Jak wyżej , widać że ćwiczysz jednak sam możesz sabotować swoją prace przez brak kontroli jedzenia . Dopnij kalorie i kontrolę a sam zobaczysz jakie cuda mozna zrobić
...
Napisał(a)
Początkujący
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1 Napisanych postów 2 Wiek 20 dni Na forum 20 dni Przeczytanych tematów 72
Liczyłem kiedyś BTW i średnio mi wychodziło te 1.5g do 2 na kg masy ciała, węglowodanów nie liczę to też mniej ich jem, nie chcę się zalać, w tym wieku mniejszy metabolizm, tłuszcze codziennie oliwa z oliwek, orzechy. Wszystko powyższe to na oko mierzone i nie doprecyzowane.
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107930 Napisanych postów 380680 Wiek 50 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1718475
W tym sporcie odżywianie to 90% sukcesu
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Sylwetka ocena

electro
Polecane artykuły