2.WAGA: 79
3.WZROST: 179
4.WYMIARY:
-Biceps: 41
-Klata: 115
-Udo: 62
-Talia: 79
5.STAZ NA SILOWNI: 14
6.CEL SUPLEMENTACJI: ———-
7.DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI: wszystkie
8.KWOTA KTÓRA MOGE PRZEZNACZYĆ NA SUPLEMENTY/ODŻYWKI:
9.POZIOM BF% (mniej więcej jeśli naprawdę nie wiesz umieść fotkę) 6-10%
10.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): do tycia
11.WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC)
-Klata:
-Przysiad:
-Mc:
12. Czy masz dietę? Tak zbilansowana
Witam na wstępie chciałem pokazać porównanie w przeciągu trzech lat jaką udało mi się przejść metamorfozę był to najsłabszy okres dla mnie. Toksyczne relacje niszcząca praca złe środowisko nie czułem się soba. Trenuje już na siłowni jakieś 14 lat, Ale wcześniej trenowałem trochę w domu oraz piłkę nożną więc mój staż treningowy taki gdzie jestem w sporcie myślę wynosi 21 lat.
Chciałem po prostu zapytać się bo dużo osób mi mówi czy moja sylwetka nadawałaby się na zawody. Nie zależy mi na Przybranie na masie ani stracie masy, jedynie interesuje mnie sprawność fizyczna i definicja, oraz niski poziom tkanki tłuszczowej który zamierzam cały czas utrzymywać.
Sporo ludzi mówi mi że nadawałbym się na zawody więc chciałem tutaj zasięgać rady profesjonalistów. Nie mam pojęcia o zawodach ani na jaką kategorię bym się nadał podaje takie wstępne informacje o sobie.
Waga 79kg
Wzrost 179cm
Talia 79cm
Udo 62cm
Biceps 41cm
Klatka 115cm
Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedzi.

2.WAGA: 79
3.WZROST: 179
4.WYMIARY:
-Biceps: 41
-Klata: 115
-Udo: 62
-Talia: 79
5.STAZ NA SILOWNI: 14
6.CEL SUPLEMENTACJI: ———-
7.DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI: wszystkie
8.KWOTA KTÓRA MOGE PRZEZNACZYĆ NA SUPLEMENTY/ODŻYWKI:
9.POZIOM BF% (mniej więcej jeśli naprawdę nie wiesz umieść fotkę) 6-10%
10.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): do tycia
11.WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC)
-Klata:
-Przysiad:
-Mc:
12. Czy masz dietę? Tak zbilansowana
Witam na wstępie chciałem pokazać porównanie w przeciągu trzech lat jaką udało mi się przejść metamorfozę był to najsłabszy okres dla mnie. Toksyczne relacje niszcząca praca złe środowisko nie czułem się soba. Trenuje już na siłowni jakieś 14 lat, Ale wcześniej trenowałem trochę w domu oraz piłkę nożną więc mój staż treningowy taki gdzie jestem w sporcie myślę wynosi 21 lat.
Chciałem po prostu zapytać się bo dużo osób mi mówi czy moja sylwetka nadawałaby się na zawody. Nie zależy mi na Przybranie na masie ani stracie masy, jedynie interesuje mnie sprawność fizyczna i definicja, oraz niski poziom tkanki tłuszczowej który zamierzam cały czas utrzymywać.
Sporo ludzi mówi mi że nadawałbym się na zawody więc chciałem tutaj zasięgać rady profesjonalistów. Nie mam pojęcia o zawodach ani na jaką kategorię bym się nadał podaje takie wstępne informacje o sobie.
Waga 79kg
Wzrost 179cm
Talia 79cm
Udo 62cm
Biceps 41cm
Klatka 115cm
Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedzi.

2