Szacuny
2
Napisanych postów
2135
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5191
hm... troche ten twoj najszerszy słabiutki... tylne aktony naramiennych - do poprawy!!!!!!!!!!! a gdzie krata an brzuchu???????? troche wydeło od piwa a włapie... 37... poddaje w watpliwosc, ale nie ryzykuje negacji aha... pamietaj ze KLAMSTWO MA KROTKIE NOGI
Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedź, po prostu daj mi soga
Nowy Brat Marli - Najbliższa obstawa
[]---[] Ćwiczę... ćwiczę... []---[]
...:::SFD FighT CluB:::...
ELICIARZE NASZYCH ZDJĘĆ: Veter, PePoNeNt & Crombie ich ocena = dobro najwyższe SpecjALista w Dziale Nasze Zdjęcia, MODERATOR Działu POLITYKA na insomnia.pl
Szacuny
0
Napisanych postów
237
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2278
fajne lustro <LOL>
Cały czas żrecie, cały czas puchniecie
No co wy ****a wiecie o wiecznym życiu na diecie
Co nie rozumiecie, że brakuje na potrzeby
Że nie starcza do pierwszego, do dnia następnego
Jeśli czujesz się czasem mały, bezużyteczny i w depresji, pomyśl, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w swojej grupie...
Szacuny
0
Napisanych postów
237
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2278
pakuj pakuj narazie jest oki
Cały czas żrecie, cały czas puchniecie
No co wy ****a wiecie o wiecznym życiu na diecie
Co nie rozumiecie, że brakuje na potrzeby
Że nie starcza do pierwszego, do dnia następnego
Jeśli czujesz się czasem mały, bezużyteczny i w depresji, pomyśl, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w swojej grupie...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
... dzięki też mi się podoba w sumie to zabardzo nie wiem o co ci chodziło w tej wypowiedzi ale i tak dzięki
PISZCIE PISZCIE... bardzo mi zalerzy na waszych wypowiedziach a najbardziej na takich w których naprawde się coś dowiem wiem że musze popracować nad brzuchem i już pracuję a co do bicepsa to nie będę co chwilę powtarzał bankowo mam 36,5i wy nie powtarzajcie się (w tym tem.)
dzięki wszystkim za wypowiedzi na mój temat...