by niedac satysfakji wrogom
...
Napisał(a)
Dziala czy niedziala ?:D ja juz pol puszki zdjalem i jeszcze poltora mam :D nawet cos tam czuje ale chyba jeszcze za wczesniej zeby cos pisac biore jak narazie tylko to i witaminy centrum to tez niema co sie za wiele pewnie spodziewac. Tez dobrze byloby gdyby odpisal ktos znjacy sie na skladzie czy ogulnie to dobre proteiny czy kicz ,ja jestem zbyt mlody w tych tematach poprostu byla na promocji :)

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie
- TEST PRZENIESIONY --> http://tinyurl.com/2arvrj // DO ZOBACZENIA W LEPSZYM MIEJSCU
- Rodzaje białek-które najlepsze dla ciebie
- TEST: Reductio maximo cum studio - jakub.ch, podsumowanie po TIGHTcie str. 22, 30
- Fitness Authority - Whey Protein. Opinie
- TEST: Zrobić coś z niczego.. MaSa by akk0 - podsumowanie str.26!
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
z holandi :) tutaj malo gdzie odzywki sa w sklepach wiecej przez internet jest a to bylo w sklepiku :D w 100g Energy 1,621kJ and 388kcal Protein 75.5g Carbohydrate/Koolhydraten 7.1g of which sugars 0.2g Fat 5.4g of which saturates 3.2g =Fibre 4.2g Sodium 0.16g Riboflavin(e) (Vitamin(a) B2) 0.36mg Calcium 680mg Chloride 96.9mg Magnesium 80mg Fosfor 125mg Kalium 400mg w 100 g L-Alanine 3.7 L-Arginine 1.5 L-Aspartic Acid 8.1 L-Cysteine 1.6 L-Glutamic Acid 13.4 L-Glycine 1.0 L_Histidine 1.2 L-Isoleucine 4.7 L-Leucine 7.8 L-Lysine 7.1 L-Methionine 1.6 L-Phenylalanine 2.2 L-Proline 4.1 L-Serine 3.4 L-Threonine 5.0 L-Tryptophan 1.0 L-Tyrosine 1.9 L-Valine 4.3
by niedac satysfakji wrogom
...
Napisał(a)
papsiorekpodaj skład
Gość pyta czy białko będzie działać czy nie.Ty serio pytasz o ten skład ?
...
Napisał(a)
tak serio pytałem o ten skład z ciekawosci jakie zawiera proteiny. Coś jeszcze ?
...
Napisał(a)
Nie no już nic,ale jak już znasz skład to możesz napisać czy będzie działać czy nie 

...
Napisał(a)
mass.ex musiasz wiecej szukac niektórym juz sie nie chce odpowiadac na takie głupie pytania...
Polecane artykuły