w trakcie
...
Napisał(a)
HAHAHA
znalazłem post OMA z 2 strony wcześniej jak srał po matrixach.
U mnie to norma po tym gumisyfie na butaprenie.Niestety ciągle nie wiem czemu jak sie potem gdzieś śpiesze wychodząc z siłowni to chyba odruchowo ciągle to kupuje i płace....ćwicze wieczorem zawsze,do 22,jak rano wstaje to mam pionowy start na kiblu,i to taki,że martwie sie,żeby nie wysrać narządów wewnętrznych po drodze.
A ten laur co tam wkleili to no comment
Wpadłem znowu do tego postu bo widziałem,że coś sie dzieje,i byłem pewny,że pomagierzy olimpu dostarczą powodów do radości
Ten "laur" wygląda podobnie do takich jak dzieci w szkołach podstawowych dostają na dniach sportu,za to że piłeczką palantową daleko rzucą.Ten i ten na paincie robiony. Troche to farse ze strony olimpu już przypomina,ale technika ciągle ta sama,kilku użytkowników dopomina sie o swoje,a oni to mają w dupie.
znalazłem post OMA z 2 strony wcześniej jak srał po matrixach.
U mnie to norma po tym gumisyfie na butaprenie.Niestety ciągle nie wiem czemu jak sie potem gdzieś śpiesze wychodząc z siłowni to chyba odruchowo ciągle to kupuje i płace....ćwicze wieczorem zawsze,do 22,jak rano wstaje to mam pionowy start na kiblu,i to taki,że martwie sie,żeby nie wysrać narządów wewnętrznych po drodze.
A ten laur co tam wkleili to no comment

...
Napisał(a)
a co do srania
zawsze mialem jazdy gdy po treningu wypilem carbo olimpa
20 min zanim dojde do domu w biegu musialem uwazac zeby kleksa nie puscic
. W domu pierwsza czynnosc- tron
Zmieniony przez - kuba1989 w dniu 2007-07-28 14:18:35
zawsze mialem jazdy gdy po treningu wypilem carbo olimpa
20 min zanim dojde do domu w biegu musialem uwazac zeby kleksa nie puscic

Zmieniony przez - kuba1989 w dniu 2007-07-28 14:18:35
Gdyby g**no mialo jakakolwiek wartosc, to biedak nie mialby nawet dupy..
...
Napisał(a)
cale szczescie ze takie glosy nie padaly w konkursie o laur
cale szczescie ze ludzi nie pytano o opinie bueheheh
cale szczescie ze ludzi nie pytano o opinie bueheheh
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Endorfiny - inne środki przeciwbóle?
Następny temat