...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
powiem ci tak , jesli masz zamiar za jakis czas znowu robic cykl na mase tesciem lub innym koxem tego rodzaju to nie utwardzaj , a jesli nie to mozesz sobie dodac winstrol ale wieksza ilosc bo taka nie ma sensu , musisz brac wtedy minimum 150mg tyg.
...
Napisał(a)
Minimalnie osłabi. A jeśli będziesz brał Nolve przy dużych dawkach teścia, to chociaż nie pękasz, że ci bitch tits wyrosną.
...
Napisał(a)
Ja osobiście odczuwałem większy poziom testo gdy brałem Tamoxifen niżeli wtedy gdy go nie brałem.Poza tym jak połączyłem te dwa środki razem już po kilku dniach zauważyłem szybszy przyrost masy i wagi ciała.
Jedyny skutek uboczny jaki odczułem to ból głowy i zawroty głowy.
Aha,czy ty Ed brałeś kiedyś te środki??
Alfu
Jedyny skutek uboczny jaki odczułem to ból głowy i zawroty głowy.
Aha,czy ty Ed brałeś kiedyś te środki??
Alfu
...
Napisał(a)
No więc jak bo teściu dzisiaj poszedł, a jutro Nolvę D odbieram i nie wiem czy łykać codziennie...
...
Napisał(a)
Nolva własnie powoduje ze nabiera sie mniej wody ,wiec tym samym idzie mniej masy.
...
Napisał(a)
To wreszcie na tym teściu to wchodzi miesień czy woda..? Bo jak woda to po co to brać...? Chyba że im więcej wody tym więcej mięśnia...ale ja już się gubię...
...
Napisał(a)
no a w ilu proentach miesien składa sie z wody co ?:)
Zawsze bedzie to meiszanka wody , czystego miesnia i tluszczu. Im wiecej wody tym wiecej masy chyba to logiczne .
Zawsze bedzie to meiszanka wody , czystego miesnia i tluszczu. Im wiecej wody tym wiecej masy chyba to logiczne .
...
Napisał(a)
Oki...dzięki za rady...ale chyba..będę brał te NOLVE, na pewno gyno nie będzie..a poza tym im mniej wody nabiorę tym mniejszy spdadek bedę miał...a może znowu się mylę...?
...
Napisał(a)
he tak troszke sie mylisz , co ma spasc to i tak spadnie , bierz nolve bo lepiej miec mniej masy ale nie miec ginekomastii
Zmieniony przez - SCREAM w dniu 01-06-21 15:18:54
Zmieniony przez - SCREAM w dniu 01-06-21 15:18:54
...
Napisał(a)
Oki...mógłbyś jeszcze zajrzeć na post.."JUZ we wtorek.."..i powiedziec mi co sądzisz o tej kuracji...chodzi mi też od odadnie 4 strzałów Wina pod koniec...z góry dzięki..
...
Napisał(a)
cykl jest ok , tylko zrob inny tapering.Nie bierz tego ostatniego laurabolinu/dodaj go w 3 tygodniu zeby było 150/
i dodaj 50mg tescia 8 tygodnia .Winstrolu nie ma sensu brac w takiej ilosc.
i dodaj 50mg tescia 8 tygodnia .Winstrolu nie ma sensu brac w takiej ilosc.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!