...
Napisał(a)
Witam jestem w 6tyg. cyklu testosteronu propionat Testosterone Propionate Propiobol Alchemia Pharma Max 100mg 10ml (4pierwsze tyg. biłem po 70 teraz zwiększyłem do 100) wychodzi 400 tygodniowo. Robiłem myśle wszystko książkowo badania przed cyklem zrobione poziom teścia 567ng/dl estro 53pg/ml reszta w normie morfologia i cała reszta. Jestem w 6tyg robie badania i teść wychodzi mi 1676ng/dll i nie wiem czy to nie jest zbyt mało ? Bije teścia rano o 8 badanie było wykonywane o godzinie 11 możliwe jest to ze nie zdążył się wkręcić jeszcze ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
siema, kurcze ja ostatnio obdzwonilem wszystkie laby w okolicy, NIKT nie robi badan powyzej 1500 ! (norma jakies 200-800)
gadalem z takim jednym co tam to rozrzedza i mowi ze NIEma sensu rozrzedzac na wiecej poniewaz wyniki sa wtedy mocno przeklamane wiec nie maja sensu...
przy okazji chcialbym was zapytac panowie, preferujecie tescia vertexa czy wellona ?
Zmieniony przez - maues w dniu 2021-07-25 17:27:36
gadalem z takim jednym co tam to rozrzedza i mowi ze NIEma sensu rozrzedzac na wiecej poniewaz wyniki sa wtedy mocno przeklamane wiec nie maja sensu...
przy okazji chcialbym was zapytac panowie, preferujecie tescia vertexa czy wellona ?
Zmieniony przez - maues w dniu 2021-07-25 17:27:36
...
Napisał(a)
Przed cyklem 575,60 [280,00-800,00] Na cyklu 1676,1 [241-827] badania były robione w dwóch innych labach. Bije co 2 dzień dodam.
...
Napisał(a)
Czyli test działa
Na wysokość wyniku ma wpływ jeszcze kilka innych wartości
Na wysokość wyniku ma wpływ jeszcze kilka innych wartości
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
A jakie masz efekty, jesteś zadowolony, wynik trochę słaby. Zazwyczaj powinieneś przekroczyć możliwości lab do badania próbki, pewnie ok 3-4000. Tak to takie hrt.
...
Napisał(a)
No właśnie trenować się chce ogólnie. Ale właśnie ten wynik mnie dziwi ... nie wiem czy nie szkoda tematu jak taki wynik jest .. nie wiem coś mnie blokuje ale to nie możliwe środek jest podawany bezpośrednio .. może przed 3 godziny od wbicia on się jeszcze nie wkręcił do badania ...
...
Napisał(a)
Pisałeś o diecie że jesz co wejdzie czyli nie trzymasz diety czystej dopasowanej pod siebie, wynik teścia to kwestia indywidualna np kumpel bijąc dokładnie tak samo jak Ty może mieć wynik 3500, masz dwa razy normę, trening też ma wpływ na poziom teścia, hcg bijesz? Jest też taka zasada że teścia bada się 24h po iniekcji i 2 dni przed badaniem wstrzemięźliwość od stosunków, masturbacji
...
Napisał(a)
No nie mów że nie ma to wpływu na hormony np. prolaktyna, a kto obalił tą teorię, tak z ciekawości chciałem wiedzieć
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-07-25 14:50:33
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-07-25 14:50:33
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!