Szacuny
1
Napisanych postów
42
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
593
Witam.
Ostatnio zakupiłem kilka suplementów na cykl (Mutat Mass 6.8kg, CM3 360cap, Nitro II, MZB Olimp). Wszystko fajnie ale, gdy rozpuściłem 25g Nitrobolonu w 600-700ml wody to hmm, łagodnie mówiąc strasznie mnie odrzuciło. Mam smak tropic, w zapachu taki przypomina i gdy spróbuje palcem również, problem pojawia się, gdy chcę go wypić 30min przed treningiem (dodam, że strasznie się po nim pocę na siłowni i jestem bardzo rozgrzany - bardziej niż wcześniej, po treningu natomiast "pękam" hehe, co jest świetnym uczuciem). Czy możecie powiedzieć gdzie może robię błąd? Czytałem, że ludzie pisali same pozytywne komentarze o smaku Nitro II, nawet się zachwycali, ja nie mogę ze spokojem przełknąć łyka, a jak próbuje na raz połowę wypić (aby się tak nie męczyć) to czuje jak mi się wszystko cofa. Czekam na jakieś porady i opinie, będę wdzięczny za pomoc :)
Szacuny
20
Napisanych postów
1194
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
12790
Miałem dokładnie ten sam smak Nitro II, akurat ten smak mi pasował Rozpuść w mniejszej ilości wody tak żeby szybko wypić (parę dużych łyków) a nie męczyć się z 600ml j/w chłopaki piszą "mało przedtreningówek wypiłeś widać"
Szacuny
1
Napisanych postów
42
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
593
Dzięki za odpowiedzi, najwidoczniej macie racje, jest to moja pierwsza przedtreningówka do picia, kiedyś brałem AAKG ale to było w tab :) Muszę się zmusić i po prostu pić, zrobię z 400ml wody lub z 300ml :)
Rozpuść w 100-200ml wody i powinno przejść spokojnie.
Ewentualnie wstrząśnij całą puchę, bo z tego co zauważyłem w moim nitro to to że barwnik - smak jest o kolorze pomarańczowym a substancje aktywne białym i czasem jak źle jest wymieszane i nabiorę więcej pomarańczowego ( barwnika ) wykręca twarz nieźle:)