Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam serdecznie..
Od jakiegoś czasu zażywam nitrobolon, no i wszystko ładnie, masa rośnie, siły więcej, sylwetka się rzeźbi, tylko zastanawia mnie czy jeśli przestane go zażywać to wszystko zniknie czy nadal będę taki "napompowany"??a może ktoś brał albo bierze Nitrobolona??
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Spadki napewno beda. Napewno waznym czynnikiem bedzie trzymanie odpowiedniej diety i treningu z lzejszym obciazeniem. Ja obciazenia po cyklu nie zmienialem chodz z tego co wiem to wskazane to jest.
Szacuny
132
Napisanych postów
23197
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
224269
Jakie dawki bierzesz tego nitro 2 ze taka pompe masz?
Normalne jest to ze odstawiajac Nitro nie bedziesz dostarczal skłądników No i produkcja tlenku azotu sie zmniejszy, rozszerzanie naczyn krwionosnych itp. i neibdziesz miec takiej pompy na treningu, tak samo odstawijac go nie bedziesz dostarczal kreatyny ktróa pozwala przerowadzic minimalnie ciezszy trening daltego po odstawieniu zmniejszasz intesywnosc.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
jabolcokk biorę dziennie jakieś 20 gr, jeśli chodzi o dirte to nie mam jakiejś specjalnej rozpiski ale jem regularnie co 3 godzinny małe posiłki, ograniczam ww za to jem więcej białek, przed snem twaróg albo maślanka..