...
Napisał(a)
Witam , jestem nowy ( to po pierwsze ) wiec pozdrawiam wszysfkich forumowiczow. Po drugie mam prosbe o wypowiedzenie sie w sprawie: jestem w trakcie redukcji tluszczyku, dieta starannie ulozona wg zalecen z SFD, jako dodatki wcinam fat burnera ( trec, 2x1kap przed basenem ), witaminki ( trec 2x1kap, przed basenem oraz rano) oraz NitroProGen. Na basem chodze o 18.00.Co do ostatniego to biore go 3x20g ( bialko ) , rano, przed snem oraz po plywaniu ( 60min umiarkowanym tempem ). Odrazu mowie ze bialko biore tylko jako uzupelnienie diety ( nio i moze przy okazji trosze moje liche miesnie sie wyrabia ;) ) . Dobrze robie ?? Z gory dzieki za odp.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Narazie tak, dodam do tego brzuch jak cos sobie ulorze. Narazie przegladam artykuly na sfd i czytam, moze znacie jakies linki pod ktorymi znajde opisy jak ukladac brzuch aby wspomuc utrate tluszczu w jego okolicach?
...
Napisał(a)
ukladac brzuch aby wspomuc utrate tluszczu w jego okolicach?
nie ma czegos takiego jak cwiczenia spalajace tluszcz tylko z pewnych okolic
NIESTETY
cwiczenia na miesnie brzucha
albo je buduja albo podtrzymuja obecny stan miesni (!!) lub zwiekszaja ich zdolnosci aerobowe - jak kazde cwiczenia na inne partie miesni szkieletowych
nie ma czegos takiego jak cwiczenia spalajace tluszcz tylko z pewnych okolic
NIESTETY

cwiczenia na miesnie brzucha
albo je buduja albo podtrzymuja obecny stan miesni (!!) lub zwiekszaja ich zdolnosci aerobowe - jak kazde cwiczenia na inne partie miesni szkieletowych
...
Napisał(a)
no tak :) to moze inaczej, jakie podejscie do treningu miesni brzucha ktore byloby odpowiednie w trakcie diety redukcyjnej ? ktore jest wlasciwe ? moze cwiczyc go tak jak w ogolnym podejsciu do aerobow ( umiarkowane tempo, wolno, ale dlugo :) ) ?? no i jak czesto.
...
Napisał(a)
znow odpowiedz zalezy od CELU
potrzebujesz zwiekszyc sile miesni brzucha (uwydatnic je) progresja ciezarow jak przy kazdym miesniu szkieletowym spelni to
jesli myslisz o zrobieniu 1000 brzuszkow w celach aerobowych to hmmm
mnie by sie szybko przy 957 brzuszku znudzilo
potrzebujesz zwiekszyc sile miesni brzucha (uwydatnic je) progresja ciezarow jak przy kazdym miesniu szkieletowym spelni to
jesli myslisz o zrobieniu 1000 brzuszkow w celach aerobowych to hmmm
mnie by sie szybko przy 957 brzuszku znudzilo

...
Napisał(a)
ja zerwalem/naderwalem (lekarka nie potrafila powiedziec, coz za wiedza ...) przy 1200 spiec
, nigdy wiecej, teraz przy 50 mi miesnie zaczynaja "drgac" 

-World belongs to strong and brutal-
Polecane artykuły