W sumie nawet o tym nie pomyślałem ale masz rację brak ćwiczeń na nogi... jednakże nie przekłada się to na brak przyrostów.
...
Napisał(a)
Suchy nog nie robie i sie do tego nie kwapie, mam je dosc duze(udo ponad 60cm)i silne. :)
pzdr.
pzdr.
zuo
...
Napisał(a)
Poczytaj trochę te forum tak naprawdę to najwięcej zależy od diety sam to odczułem ,kiedy po dłuższej stagnacji 2 tyg. temu jak zacząłem porządnie jeść 4-5 posiłków dziennie i 1/3 białko 2/3 węgle (zacząłem z treningu na trening 1-2 powtórzenia więcej ciężarem rzędu 90% na płaskiej) ,po drugie tak jak wyżej wspomniano trzeba co 2 miesiące urozmaicać treningi (wbrew pozorom duże znaczenie ma chociażby zmiana liczby serii,powtórzeń,szerokości uchwytu ,zamiany sztangi na sztangielki, zmiana kąta ,kolejność wykonywania ćwiczeń lub po prostu zamiana tych ćwiczeń innym ich odpowiednikami) ,duże znaczenie ma także regenaracja ,czyli musi być trochę snu tj min 8 godzin no i to by było właściwie tyle na ten temat tak zwięźle.
...
Napisał(a)
Dzieki bardzo Sogi przyznane za pomoc. Jak bedzie lepiej zdam relacje.
Pzdr.
Pzdr.
zuo
...
Napisał(a)
Spoko, napisz do mnie na prv jak zrobisz 4 treningi po tej przerwie i koniecznie powiedz jak się czujesz
...
Napisał(a)
Bez ćwiczenia nóg. Jest mniejszy wyrzut hormonu wzrostu(czy czegoś tam), przez co rośnie sięwolniej i w bicepsie i w klacie.
Trening bez nóg, to jak seks bez orgazmu.
...
Napisał(a)
Bez ćwiczenia nóg. Jest mniejszy wyrzut hormonu wzrostu(czy czegoś tam), przez co rośnie się wolniej i w bicepsie i w klacie.
Sorry za dubla!!!
Zmieniony przez - Venc1Lq w dniu 2008-06-28 16:17:05
Sorry za dubla!!!
Zmieniony przez - Venc1Lq w dniu 2008-06-28 16:17:05
Trening bez nóg, to jak seks bez orgazmu.
...
Napisał(a)
Tak to prwada jednak przyrosty powinny być tak czy inaczej a u kolegi był brak :) ( nogi bym Ci poradził trenować chociaż profilaktycznie 2 dni w tyg 2 serie mały ciężar 10-15 powt)
...
Napisał(a)
Moze doloze tak jak mowisz 2 razy w tygodniu suwnice i lydki :P. Ale najpierw musze dobrac nowy trening :P

zuo
...
Napisał(a)
Rozpisz tu dietę, bo jak czytam te wypociny to mi się słabo robi.
<<ICI LA LUNE>>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat