Szacuny
0
Napisanych postów
109
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1183
Siemanko!
Moj problem polega na tym , ze niedlugo bedzie zima i co za tym idzie moj ojciec jak zwykle bedzie chcial jechac ze mna na narty ;/ i wlasnie w tym jest problem bo w zime chcialem nabrac masy a to sie chyba ze soba kluci ;/ nie bedzie tak ze to co przybiore na wadze spale podczas wypadow na narty?;/
Wydaje sie to glupie ale to duzy problem dla mnie ;/
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
na ile tam jedziesz tydzien , dwa wiecej pewnie nie zaplanuj sobie tak zrobisz w tym czasie odpoczynek od silownii miesnie sie zregeneruja troche , jak dieta bedzie ok to sie nie boj
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
jak raz w tyg. pojedziesz to nic sie nie stanie, zreszta z tego co mozna wywnioskowac nie bardzo chcesz tam jechac nie mozesz powiedziec ze nie poprostu nie chcesz
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
353
ziomek ja mam tez podobnie teraz zaczynam cwiczyc a zima sie zbliza i znow bedzie jakis wypad na snowboard :D to trzeba jakos pogodzic ! zrobimy sobie odpoczynek od silki i odpowiednia dieta a bedzie oki ! damy rade !
Szacuny
51
Napisanych postów
7467
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
32016
Nie rozumiem skad takie dziwne urojenia, ze jedno przeszkadza drugiemu? Smialo mozna jezdzic. Nic sie nie stanie. Tylko pamietac o odpowiednim odzywianiu..
Zmieniony przez - x-ray w dniu 2006-09-23 16:07:46
Szacuny
36
Napisanych postów
3208
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17274
spójrz sobie na nogi np. H. Maiera <nie wiem czy dobrze napisałem> <- oto odp. na Twoje pytanie; nic się nie stanie, a chodzisz do szkoły?
widzę że wyznajesz jedyną prawdziwą prawdę masowców:
jeżeli biegniesz a możesz iść to ...
jeżeli idziesz a możesz siedzieć to ...
jeżeli siedzisz a możesz leżeć to ...
jeżeli leżysz a możesz nie oddychać to ...
jeżeli nie oddychasz to ok bo nie tracisz masy, jedynego prawdziwego bóstwa, masy...
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.