ulozmy jakis wlasny niskokaloryczny /dietetyczny ketchup:) na podstawie koncentratu mysle..
...
Napisał(a)
powtorze propozycje:)
ulozmy jakis wlasny niskokaloryczny /dietetyczny ketchup:) na podstawie koncentratu mysle..
ulozmy jakis wlasny niskokaloryczny /dietetyczny ketchup:) na podstawie koncentratu mysle..
...
Napisał(a)
w Małopolsce tez Włocławka sie nie da zdobyc
tylko jeden klub
kocham aż po grób...
...
Napisał(a)
WŁOCŁAWEK jest najlepszy ale ten w słoiczku bo w plastiku ma inny skład ale też jest dobry!!
...
Napisał(a)
Nie piszcie juz o tym wloclawku bo tylko mam wieksza ochote zeby go sprobowac
...
Napisał(a)
ja mieszkm w lubelskim i u mnie jest
choc go nie jadlem
moze na ladowaniu sie skusze
choc go nie jadlem
moze na ladowaniu sie skusze
"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze
...
Napisał(a)
a ja kupiłem qczoraj przecier pomidorowy podravki. ww 0,4; likopen 17,5; beta karoten 0,2.
cena 2,50 za 500ml
a tutaj cos o lipokenie.
https://www.sfd.pl/Likopen-samo_zdrowie,po_co_przepłacać_-t235578.html
ps. JA JSTEM Z WROCLAWIA I MAMY KECZUP WŁOCŁAWEK!!! polewka, ze jescze zaden kibic go nie roztrzaskał) ale ja tego keczupu chyba nie rusze...(na prawde bez konserwantów?:) bo jest z włocławka:P
co do tego arg. ze jest najlepszy bo ma najmniej konserwantow to jakas niemądra teoria:) bo np pudliszki i łowicz w ogole nie maja konserwantow:)
wiec moze i włocławek?:)
Zmieniony przez - nofatuk w dniu 2007-03-19 10:21:19
Zmieniony przez - nofatuk w dniu 2007-03-19 10:23:05
cena 2,50 za 500ml
a tutaj cos o lipokenie.
https://www.sfd.pl/Likopen-samo_zdrowie,po_co_przepłacać_-t235578.html
ps. JA JSTEM Z WROCLAWIA I MAMY KECZUP WŁOCŁAWEK!!! polewka, ze jescze zaden kibic go nie roztrzaskał) ale ja tego keczupu chyba nie rusze...(na prawde bez konserwantów?:) bo jest z włocławka:P
co do tego arg. ze jest najlepszy bo ma najmniej konserwantow to jakas niemądra teoria:) bo np pudliszki i łowicz w ogole nie maja konserwantow:)
wiec moze i włocławek?:)
Zmieniony przez - nofatuk w dniu 2007-03-19 10:21:19
Zmieniony przez - nofatuk w dniu 2007-03-19 10:23:05
Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety
...
Napisał(a)
Jestem za przecierem pomidorowym i obiema łapami sie podpisuje,
wszytskie te ketchupy to przetworzone badziewko
A przecier to przecier, oczywiscie smak nieco inny, ale dorzuciusz przypraw (papryka ostra, słoka, pioeprz cayen) i bedzie git
A co wy takiego jecie ze ketchupu jako przepychacza stosujecie???
Ja jedynie przecier albo sok z pomidorkow zarzucam do ryzu z kurakiem. Sok bez cukru i konserwantow.
wszytskie te ketchupy to przetworzone badziewko
A przecier to przecier, oczywiscie smak nieco inny, ale dorzuciusz przypraw (papryka ostra, słoka, pioeprz cayen) i bedzie git
A co wy takiego jecie ze ketchupu jako przepychacza stosujecie???
Ja jedynie przecier albo sok z pomidorkow zarzucam do ryzu z kurakiem. Sok bez cukru i konserwantow.
...
Napisał(a)
No natomiast przecier to juz wogole nie przetworzony jest Ja tam stosuje zamiennie i ketchup i przecier, natomiast nigdy nie bedziemy wiedziec dokladnie co w w takim przecierze dokladnie sie znajduje (tyczy sie to rowniez ketchupu).
...
Napisał(a)
heh, polemizowałbym iz przecier jest bardziej przetworzony niz ketchupy poza tym przecier to przecier, a ketchup to...hehehe tam to nigdy nie wiadomo co jest
...
Napisał(a)
A gdzie ja napisalem ze ketchup jest mniej przetworzony niz przecier?? Odnioslem sie tylko do tego co napisales, bo zabrzmialo to tak jakby ketchup byl zly bo jest przetworzony a przecier jest ok bo nie jest.
Polecane artykuły