Jest liderem w tym dzialeSzacuny
9589
Napisanych postów
29918
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
726312
Działamy dalej.
Pora na listopad i Wasze nowminacje.
Reszta będzie się odbywac tak samo-pod koniec miesiąca ankieta i głosowanie.
Zapraszamy do zabawy.
Szacuny
11136
Napisanych postów
51370
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mnie to nawet zniechęciły te nominacje, bo nie chce brać udziału w wyścigu po proszek. Najadłem się tego na kilogramy i stwierdziłem,że to tylko strata kasy i i nie zastąpi porządnego racjonalnego żarcia i tu nie mówię już o postępach w treningach,ale o zdrowiu. Tymi proszkami chemicznymi to co najwyżej to można stodole malować !
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
9589
Napisanych postów
29918
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
726312
Jawor-kilka razy juz to pisałem-wiesz co.
Co do nominacji-np na filmowego Oskara też nie są w dniu wyboru i przyznania nagrody tylko kilka miesięcy naprzód.
A po co to chyba każdy wie.
A jak ktoś nie wie-krótkie wytłumaczenie :
Nominacja do nagrody pełni kluczową rolę w uznaniu i wyróżnieniu osiągnięć jednostki lub dzieła w danej dziedzinie.
Stanowi publiczne uznanie za wybitne osiągnięcia i wkład w swojej dziedzinie.
Nominacje umożliwiają szerokiej publiczności i ekspertom zwrócenie uwagi na wyjątkowe osiągnięcia, podnosząc ich prestiż.
Dodatkowo, nominacje wpływają na rozwój kariery laureata, zwiększając jego lub jej widoczność oraz otwierając nowe możliwości zawodowe.
Dzierek-ty zawsze nie na temat i nie w tej formie.
Po pierwsze to nie temat na takie dywagacje a po drugie takie ogólniki do niczego nie prowadzą.
Szacuny
11136
Napisanych postów
51370
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Skoro nie na temat nominacji,sztucznym naciąganiu wszystkiego i nagród w postaci odżywek,konkursach ,że pozal sie Boze pisałem to przepraszam.
Czy wy moderatorzy kochani nie widzicie ,że to nie działa?
Tu jest potrzebna świeża krew ,lepsza odzież może też.
?si=UcesK6SWGDgZb_JH
?si=LZsLCoFB1krtx1Jg
Zmieniony przez - Dziar60 w dniu 2023-11-13 09:58:51
Szacuny
11136
Napisanych postów
51370
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Bo ta pani jest ładna i zostanie może mja trenerka personalna),robi bardzo ładnie technicznie ćwiczenia. Twoje chłopaki to brzydale z jakas sztucznie wyhodowana tkanka, bo zdrowymi sylwetkami i mięśniami tego nie można nazwac.Trzeva propagować zdrowa kulturystykę raczej.Nie wiem jak innych ,ale te przerośnięte mutanty mnie bardziej zniechęcają do cwiczen.
Z odzieżą zupełnie mnie nie zrozumiałeś, ale już nie chce tego tematu rozwijać.
Zmieniony przez - Dziar60 w dniu 2023-11-17 13:19:46