SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

NOWOŚĆ - ISOLATE 100 - BIAŁKO NA WAGĘ ZŁOTA!

temat działu:

Trec

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 23452

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 157 Napisanych postów 360 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1521
Po prostu czuję w żołądku jak się od razu wchłania, niektóre białka zalegają na dłużej, a z tym nie mam takich problemów i nie jest to żadne SF

Siła cię wyzwoli...
Daniel Grabowski Mistrz Świata w Trójboju Siłowym IPF
Dziennik treningowy BODY-FACTORY: http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=1506

Dziennik treningowy na B-F: http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=1506 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 213 Napisanych postów 22991 Wiek 12 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 173464
OwnaGe - idzie takie rzeczy wyczuć.

"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
Ta to czuje w sposób taki, iż na żołądku jest o wiele lżejsze niż koncentrat białka serwatkowego.

Cenowo jest ok, biorąc pod uwagę to co się dzieje na rynku teraz to raz, a dwa, że w środku jest dokładnie to co ma być.

Jeśli konkurencji się nie podoba nie musi się wpisywać.

Pozdrawiaj HEJ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 6800 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 95263
Chyba ,ze chodzilo o zoladek to jak najbedziej To juz sama czystosc preparatu daje ogromna roznice jesli o to chodzi

OwneD

Off since 01-09-2010 r.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
Przy ostrej redukcji izolat jest super, nie zawiera laktozy węgli - ale to jak ktoś robi mega hardcore z siebie.

Tak to po treningu ewentualnie z rana + jakieś białko które dużej daje z siebie aminki do krwi itp.

Wracając do cen czemu tak podrożały piersi z kurczaka ?

to przez sytuacje w Libii z ropą
czy Pepsi czy tam Cola wypuszcza jakieś Shakey z Kurczaków
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 2644 Wiek 45 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7791
Fajno Adam ,dobrze się słucha.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 217 Napisanych postów 36673 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 115952
Owna - uaktywniłeś się na SFD czy mnie coś ominęło? :)

Dokładnie tak jak napisałeś - nowe technologie kosztują. A polskie zarobki to jeszcze inna kwestia, niestety.

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
Ok, właśnie od 3 dni mam smak GRUSZKOWY :

- SMAK GRUSZKOWY to smak tak jakby wanilii z gruszką - odpowiednio skomponowany, jeśli chodzi o mnie to smakuje mi dużo lepiej niż Czekoladowo-Miętowy.
Wracając do smaku gruszkowego - kolor biały z lekkim kolorem zieleni, słodkie i gęste ( po to aby się nie pieniło).

Mi bardzo smakuje, dużo lepiej niż czeko-mięta.
Rozpuszczalność jest bardzo dobra.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie o rzeźbe- giszman, papaj, definicja, jabi i inni :-)

Następny temat

pytanie o trening

WHEY premium