Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
nie wiem co rozumiesz pod pojęciem konkurencyjności ceny, bo w porównaniu do ba od sfd wychodzi drogo. Tu masz 120 g za 39,90 zł a od sfd masz 225 g za 34,49 zł... czyli prawie dwa razy więcej za prawie tyle samo. jedynie się zgodzę co do jakości. ba ogólnie to bardzo tani surowiec, a producenci pompują ceny, bo akurat jest na topie.
Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
Dobry surowiec wcale nie jest tani. Jeżeli mała firma nie ma własnych mocy analitycznych, nie sprawdzi - ile w zakontraktowanym surowcu jest beta, a ile alfa alaniny.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
51
Sorry Nacho (mam nadzieje, że mi wybaczysz), ale jak można wysnuć takie porównanie?? :D Sumienie nigdy nie pozwoliłoby mi na polecanie supli od producentów z tego szczebla co sfd itd.. (proszę nie banować ;)) a co dopiero mówić o stosowaniu :) sam decydujesz się na produkty tego typu dla zaoszczędzenia kilku zł? -szczerze ;)
Szacuny
1
Napisanych postów
241
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2063
W zasadzie to wszystkiego trzeba w życiu spróbować:P jadłem BA activlab oraz teraz olimp i w zasadzie obydwie działają poprawnie. Faktycznie dobrze byłoby zobaczyć takie testy jakości