Szacuny
0
Napisanych postów
69
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
684
Witam, okolo 25różnych modeli czapek Nike i z 3 modele Pumy ! Najnowszy krzyk mody ! Każdy chłopak na siłowni teraz takie nosi :D Czapeczki w sklepie stoją minimum 60zl ! U mnie jedyne 35zł!! Jakieś negocjacje czy cos pod nr gg 8603356 albo kom 513470245 raczej na priv nie piszcie bo zadko bywam na forum z powodu braku czasu. Czapki świetnie wykonane sam w takiej chodze. Możliwość wystawienia aukcji na allegro ! Pozdrawiam i czekam na chetnych ;) Link do zdjęć czapek załączony poniżej jakbyście jakieś chcieli to piszcie ktory nr czapki chcecie:
http://s006.wyslijto.pl/index.php?file_id=76846657727231267069&act=&down=&gk=inwestycje
Szacuny
2
Napisanych postów
1124
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
23080
kazdty chlopak na silowni takie nosi powiadasz?:)
Po pierwsze nei wprowadzaj ludzi w blad ze takie czapki kosztuja po 60 zl w sklpeach bo to co ty asz to nie jest napewno towar oryginalny , wysatrczy spojerzec i przyjrzec sie jak ten towar jest wykonany , krzywo przyszyte daszki albo znaczki , wg mnie cena kosmos jak za taka jakosc towaru
Zmieniony przez - kris141 w dniu 2008-06-09 10:04:51
Szacuny
0
Napisanych postów
69
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
684
to g**no wiesz ;D foty owszem nie są najlepsze ale znaczki są przyszyte równo i towar jest dobrej jakosci ;) a jesli nie kosztują w klepie 60zł to ile? no wiesz u mnie w sklepie Jordan(chyba każdy wie co to za sklep) Te czapki są w cenac 59-69zł w zależności od modelu ;)
Szacuny
2
Napisanych postów
1124
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
23080
taa i powiedz jeszcze ze sa to oryginalne czapeczki nike i puma , rozumiesz ze 60 zl kosztuje pryginalny towar a to co ty tu przedstaiwasz to jest poprostu tandtetna podroba??
Szacuny
0
Napisanych postów
69
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
684
łoj nie chce mi sie z tobą człowieku prowadzic konwersacji nie widziales czapek na zywo więc co sie wcinasz? :) Pozatym nie masz nic do wniesienia w temacie to sie nie odzywaj, u mnie w miescie czapki zchodzą jak cieple bułeczki i kilka sztuk ktore moglbym sprzedac na forum nie robi mi roznicy tak więc daruj sobie ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
69
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
684
niektore czapki poprostu wyszły "TANDETNIE" na zdjęciach ale one są naprawde dobrze wykonane ! I napewno mają równo naszyte znaczki heh aż mi sie nie che wierzyc ze ktos takie cos mogl wymyslic ;D
Szacuny
2
Napisanych postów
41
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3565
Koleś nie mów że to są oryginalne bo sam takie z Warszawy przywoże za 18 zł sztuka czapka nr 1, 2, 6, 18 i 23 sie spierze ten wzorek na boku po praniu sprawdzilem na moich czapkach zeby nie sprzedawac bubla klientom tyle ze ja sprzedaje je za 25