Tak się składa ze pracuje po 12 godzin. chce w pracy brać tego gajnera i mam pytanie. Czy mogę wymieszać tego gainera z samego rana i popijać w pracy prez cały dzień, czy wymieszać go z wodą bezpośrednio przed spożyciem?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
obie opcje sa dobre
jak w domu wymieszasz i wypijesz w pracy nic nie powinno sie stac
tylko pamietaj by zapewnic chlodne miejsce
jak w domu wymieszasz i wypijesz w pracy nic nie powinno sie stac
tylko pamietaj by zapewnic chlodne miejsce
...
Napisał(a)
Ja bym mieszał przed wypićiem , teraz jest goraco. Albo chowaj go w chłodne miejsce jak możesz
...
Napisał(a)
tylko uważaj, niezapomnij nigdy o nim! Bo mi sie kiedys zdarzyło zrobi i niewypić całego. Zapomniałem go przynieść(z mojej bursztynowje komnaty) i jak wrocilem po jakims czasie, to go zastałem zielonego w środku. A że teraz jest jeszcze gorąco, to jeszcze szybciej się to może stać. STAWIAJ W CIENIU! jak koledzy wyzej. =]
PZdr.
PZdr.
...
Napisał(a)
W pracy mam lodówkę. Chodzi mi o to ze wygodniej mi jest wymieszać gainera przed pracą a w pracy od czasu do czasu lub 2 czy 3 razy w ciągu pracy wypić go. Pracuje 9-21 rano śniadanie potem obiad a potem jem jak wrócę z pracy i tym gainerem chce uzupełnić braki. A miałem wątpliwości czy nic mu się niestanie przez taki długi czas jak wymieszam go z rana.
...
Napisał(a)
zadnych problemow nie bedzie
jezeli masz lodowke to bedzie ladnie schlodzony i bedzie smakowalo lepiej zwlaszcza jak cieplo jest
jezeli masz lodowke to bedzie ladnie schlodzony i bedzie smakowalo lepiej zwlaszcza jak cieplo jest

...
Napisał(a)
mysle ze wiesz o tym, ale zanim go wypijesz to za kazdym razem nim wstrząśnij z 2 razy =]
...
Napisał(a)
ja bym jeszcze dokupil jakies proteiny i do niego dosypywal
co by pelnowartosciowy byl
chyba ze jestes ekto 100%
co by pelnowartosciowy byl
chyba ze jestes ekto 100%
Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!