Czemu nikt nie ma w Polsce tych odzywek? Trzeba jae zamawiac bezposrednio ze stanów. Son moze bys to zmienił? ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Az takiej różnicy nie ma wierz mi... Biorąc przed - wykorzystujesz składniki zawarte w preparacie (CellPump) już na treningu (transport, pompa etc) ale nie ma AZ TAKIEJ róznicy pomiędzy czasem brania.
...
Bul to jeszcze zadam Ci pytanie. Zostalo mi troszke kreatyny mono ultimate z ubieglorocznego cyklu. Musze ją polknąc bo mam date do konca marca. Co dokupic? Najlepiej jakis cytrian(?) czy jablczan(?). Nie za bardzo sie orientuje w tych nowych wynalazkach. Poprostu trenuje sobie spokojnie, a nie mam zbyt czasu na czytanie o nowych wynalazkach i łączeniach. Jesli mozesz to polec mi cos niedrogiego. Moze byc olympu albo biogenixa. Ilosc nie za duza, tak na uzupelnienie mono. Wychodzi mi jej 5gr na 5 tyg. Z góry sogacz ;) pozdrawiam
...
Oczywiscie okolo 5gr dziennie na 5 tygodni. Dopisze jeszcze, ze zawze bralem mono i od szesciu lat mam tylko jeden cykl kreatynowy w roku.
...
zapropunuje ci kilka super kombinacji a ty wybierz to co ci odpowiada w kosztach
celpump jedna porcja dziennie przed treningiem plus 5g mono vitalmax rano
cell pump jedna porcja plus 10caps m3 dziennie
cell pump 2 porcje dziennie
cell pump jedna porcja dziennie plus 5 caps ester bx dziennie
xpand dymatize jedna porcja + caps ester bx dziennie
xpand 2 porcje dziennie w dni treningowe jedna w nie treningowe
cykle podałem w kolejnosci takiej ktora w mojej opini daje wyniki do najlepszego
Najbardziej koplexowy i gwarantujacy optimum wynikow bedzie cykl z xpanda
lecz no w sporej cenie
Jednak przeliczajac co daje w swym skladzie wydaje sie odwrotnie-tani!
Zmieniony przez - bulmastif w dniu 2005-01-29 21:17:46
celpump jedna porcja dziennie przed treningiem plus 5g mono vitalmax rano
cell pump jedna porcja plus 10caps m3 dziennie
cell pump 2 porcje dziennie
cell pump jedna porcja dziennie plus 5 caps ester bx dziennie
xpand dymatize jedna porcja + caps ester bx dziennie
xpand 2 porcje dziennie w dni treningowe jedna w nie treningowe
cykle podałem w kolejnosci takiej ktora w mojej opini daje wyniki do najlepszego
Najbardziej koplexowy i gwarantujacy optimum wynikow bedzie cykl z xpanda
lecz no w sporej cenie
Jednak przeliczajac co daje w swym skladzie wydaje sie odwrotnie-tani!
Zmieniony przez - bulmastif w dniu 2005-01-29 21:17:46
...
Ja na pewno nie będę sprowadzał MuscleTecha.
Nie mój kierunek i nie jestem fanem takich firm.
Ale może Cyber by się tym zainteresował?
Nie mój kierunek i nie jestem fanem takich firm.
Ale może Cyber by się tym zainteresował?
sonbaty http://www.atleta.pl
członek mafia.suple.hardcor.pl
...
Bul dzieki, napewno skorzystam z twoich podpowiedzi. Co do muscle techa to zostane chyba przy naszych domowych odzywkach:) Widze, ze napewno lepiej na tym wyjde. Pozdrawiam Son i mam pytanie czy jest jeszcze kreatyna vitalmax w promocji?
...
U mnie w sklepie jeszcze jest.
sonbaty http://www.atleta.pl
członek mafia.suple.hardcor.pl
...
Bul ! Napisalem tam, ze mam troche mono ultimate z tamtego roku! Co myslisz żebym dokupil do tego m3?(w sumie najtaniej by mnie wyszlo) Rano lykal bym mono a przed treningiem m3, a moze lepiej po treningu?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz