Siemka!! Ludzie, moglibyście powiedzieć mi co mam kupić tak do 600zł, używane bardzo wchodzą w grę. Jakiś atlasik czy gryfy czy co? Bardzo mi zależy na masie! Zaczynam od początku roku 2017. Mam ogromną motywację ;) Siłownia na razie nie wchodzi w grę, lubię cwiczyc w domu :) Mam 16 lat, 185 cm wzrostu i tylko 61 kg wagi :< Kiedys chodzilem na silownie 2 miesiace ale tylko siła podskoczyla a waga nic praktycznie ;c Diete też będę miał od początku roku, tylko nie wiem jakie są najpotrzebniejsze rzeczy. I czy te wszystkie rzeczy mogą być u mnie w pokoju czy lepiej sprawdzi się piwnica? Proszę o odpowiedzi! Pozdro!
...
Napisał(a)

Biorąc pod uwagę domowe warunki trenowania to podstawowym asortymentem w naszej siłowni powinny być hantle regulowane. To na tyle uniwersalne narzędzie treningowe, że jeśli mamy dwie hantle i sporo obciążenia.to jesteśmy w stanie z powodzeniem przeprowadzić trening.
Wiadomo, że każdy ma inne warunki mieszkaniowe i jeśli jesteśmy w stanie wygospodarować więcej miejsca to warto kupić ławkę treningową i ewentualnie drążek do podciągania i stojaki to przysiadów, przy czym do stojaków trzeba mieć sztangę.
To taki podstawowy sprzęt do domu i z powodzeniem można zrobić sensowny trening i kształtować swoją sylwetkę w domowych zaciszu. Co ma niewątpliwie zalety przede wszystkim nikt nam sprzętu nie zajmuje i trenujemy w dogodnych dla siebie godzinach.
Bez względu na to czy trenujemy w domu czy siłowni całość musimy poprzeć prawidłowo skomponowaną dietą bo ona jest równie ważnym czynnikiem jak sam trening. Dopasowana do nas indywidualna dieta jest niezbędna do tego żeby się rozwijać i realizować swoje cele treningowe.
Zmieniony przez - rion10 w dniu 2022-04-13 16:00:59
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Piwrwsza w zyciu masę i rddu robiłem w domu.zdjwcia w profilu. Mialem tylko 2x sztangielki po 20kg. Drążek wielofunkcyjny.lawke regulowana.dwa krzesła jako poręcze i wszystko reszta to dieta. Teraz dokupiłem 40 kg i gryf prosty 150. W domu tez można jak się chce
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
TDGKCNja placilem za sztangielki bitumiczne 120 z wysylka. Ławka 50 uzywana z odbiorem na własny koszt.drazek używany 30. Gryf nowy 80z wysylka. Obciążenia dodatkowe bitumiczne nowe z wysylka 110. Tyle mnie narazie kosztowała domowa silowania a z efektów swojej pracy jestem super zadowolonyCzyli jednak za 600zł można juz coś zrobić ze swoim ciałem?
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2016-08-30 13:52:17
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Każdy od czegoś zaczynał.
Osobiście kilka dobrych lat temu, używałem wyobraźni żeby coś osiągnąć - zero sprzętu.
Osobiście kilka dobrych lat temu, używałem wyobraźni żeby coś osiągnąć - zero sprzętu.
...
Napisał(a)
Jeszcze pytanie chłopaki, lepiej w pokoju ćwiczyć czy w piwnicy? W pokoju malo miejsca, ale dalbym rade jakos, tylko tez problem z drążkiem bo mam drewniane futryny :(
...
Napisał(a)
Zdecydowanie w piwnicy. Zauważ, że możesz tam uderzać sztangą o ziemie i nic się nie stanie. :)
...
Napisał(a)
No w sumie racja, tylko co z tym drążkiem, a musi być drążek bo bardzo ważny jest co?
...
Napisał(a)
Można doczepić do ściany, z resztą nie wiem jak u Ciebie to wygląda.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Interwały- jak robić?
Następny temat