i co myslicie o Metyl 4-AD+? dzieki za odpowiedzi
...
Napisał(a)
witam i mam pytanko co polecacie na pierwszy cykl na ph??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a dokładniej , o jakie DOKŁADNIE preparaty pytasz , jakie masz na mysli?
...
Napisał(a)
po pierwsze to jakis szemrany produkcik
.. nie widze info o ilosci tych gelków w opakowaniu... po drugie stosowanie samego 4-ad.. jest dosc ryzykowne, bo jak sie dorzuci do niego sporo antyaromatyzerów to mozna wogole miec prwie niezuwazalny efekt, a jak sie ich nie dorzuci to sie zalejesz wodą.. a znów stackowanie tego z methyl testem to juz spora katownia dla wątroby...

członek-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
A jakby połączyć to ze zwyklym 1 Testem? Np Sauce'm Syntraxa? I jak to jest z tymi gelcapsami (1-T), jaka jest efektywna dawka 1 T gdy w jednym gelcapsie jest 75 mg?
...
Napisał(a)
ale gdzie widzisz to info? ze 75 mg bo ja nie widze wogole... na tej stronce tylko jakies ******ly reklamowe... w przypadku takich wynalazkow trzeba niestety kierowac sie zaleceniami producenta...
...
Napisał(a)
Mi nie chodzi o L G , tylko Syntraxa Sauce - jest tam 75 mg - i jaka jest efektywna dawka tego 1 T (Sauce gelcaps), gdyby polączyc to z 4 AD np z tym methyl 4AD?
...
Napisał(a)
chwilka... gellcapsy mają po 100mg.. a te 75 mg to nie są gellcapsy... minimum zgodnie z moim doswiadczeniem to 4 kaps dziennie jednego i drugiego...
...
Napisał(a)
4 sztuki po 100 mg ( 1-T ) to troche duzo myslalem, ze wystarczy max 3 sztuki.
Ale kiedys Sauce byl po 75 mg, i to nie byly gellcapsy? W takim razie czym sie różni nowy sauce od starego sauca?
Ale kiedys Sauce byl po 75 mg, i to nie byly gellcapsy? W takim razie czym sie różni nowy sauce od starego sauca?
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!