...
Napisał(a)
Witam nie sugerujcie sie moim stażem itp bo to nie ma być dla mnie ale jak to ktoś kiedyś napisał że na 1 cykl nadaje sie 62 lub 64 tablety mety w systemie 12321 i nie pamiętam przez ile dni należało brać po jednej a przez ile po dwie moglby to ktos ladnie wypisac
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
kolega chcial tylko zasiegnac profesionalnej porady jak zazywac jakze znakomity srodek w jakze gigantycznej dawce... a wy sie wysmiewacie...ladnie to tak

ciągła walka o mięcho;)
...
Napisał(a)
lepszy sytetm by był 01010100100001010 to chyba sie nazywa dwójkowy
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2007-05-08 12:48:52

Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2007-05-08 12:48:52
...
Napisał(a)
skoro nie dla ciebie to ci nie pomozemy
szukajcie a znajdziecie
Zmieniony przez - OXYTONE w dniu 2007-05-08 12:50:06

szukajcie a znajdziecie

Zmieniony przez - OXYTONE w dniu 2007-05-08 12:50:06
...
Napisał(a)
racja!!! tojest system dwojkowy... nie ma co ukrywac tego faktu...!!!
ciągła walka o mięcho;)
...
Napisał(a)
nie mogłem tego znaleść to moze mi ktos odpowie przez jaki czas sie bralo 1, 2 a potem 3 tabsy a nie ******licie glupoty zeby sobie posty ponabijac wielcy koksiarze ???
...
Napisał(a)
a zakwasy juz minely po pirwzym treningu?bo to jakos niedawno bylo.prawda?
...
Napisał(a)
widze ze nikt nie zna odpowiedzi na pytanie za to głupoty pisac kazdy umie to forum zeszło na psy
...
Napisał(a)
obrazil sie chlopczyk...
jak mozna sie nie sugerowac stazem??? czlowieku cwiczysz zaledwie 3m-ce i juz sie chwytasz za koks??!!! moze lepiej najpierw bys przyzwyczail organizm do wysilku zanim wejdziesz na obroty..;)

ciągła walka o mięcho;)
...
Napisał(a)
czy ty ****a umiesz czytać ?? napisałem że to nie dla mnie prosze tylko o rozpisanie tego !!!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!