...
Napisał(a)
Pyt czy jak mam zamiar zrobić 1 cykl na mecie to czy warto robić badania przed i po cyklu to ma być 100 tabletek metki i czy robić odblok bo jedni mówią że nie ma sensu że 100 tabsow nie zablokuje itp czy te badania zostawić se na następny cykl już grubszy żeby potem przed w trakcie i po
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Badania to podstawa skąd będziesz wiedział z jakimi wartościami wchodzilas na cykl?
Czy cię zablokuje czy nie ciężko powiedziec
Wrzuć ankietę działu
Czy cię zablokuje czy nie ciężko powiedziec
Wrzuć ankietę działu
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Badania zawsze warto zrobić żeby wiedzieć na czym stoisz
Ale te 100 metki bym odpuścił na twoim miejscu, jedynie spuchniesz od estrogenu, gino może wywalić a po "cyklu" woda zejdzie i będziesz wyglądał jak przed
Ale te 100 metki bym odpuścił na twoim miejscu, jedynie spuchniesz od estrogenu, gino może wywalić a po "cyklu" woda zejdzie i będziesz wyglądał jak przed

...
Napisał(a)
Ok dzięki za info bo myślałem że ta 100 cos tam masy podbije . Badania zrobię ale np na mecie jaka bym 6 kilo zrobił to zostanie chociaż 3 ? Mięsa
...
Napisał(a)
Nie, żeby zbudować mięso potrzeba czasu, w miesiąc na tej metce najdziesz wodą,fatem czytaj złudną masą którą i tak stracisz jak odstawisz.
Ale zrobisz jak uważasz bo kto metki solo nie jadł
Ale zrobisz jak uważasz bo kto metki solo nie jadł

...
Napisał(a)
Chyba każdy od niej zaczyna pierw badania potem chyba metka a co sądzicie o metce z winem
...
Napisał(a)
zacznij od poczytania podstaw dopingu suplementacji i diety Jak wezmiesz 100 tabl mety i zrobisz 6 kg to jak ja odstawisz to spadniesz 7 kg
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat