...
Napisał(a)
Jeśli nie jesteś "grubaskiem" to podbiłbym węgle do 6-7g/kg i dwukrotnie zwiększył ilość białka, lub chociaż do 3g/kg.
Tyle mogę Ci poradzić w kwestii żarcia.
Tyle mogę Ci poradzić w kwestii żarcia.
Quod medicina aliis, aliis est acre venenum
Trzecia Rzeczpospolita, Polska Ludowa
To samo od nowa, to samo od nowa...
...
Napisał(a)
albo kolega sprzedal slodzik:D po poromocyjnej cenie swego opakowania:D
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego,
ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce
wczesniej i juz na nie czeka...
Born To Be Wild
...
Napisał(a)
a ktory to Twoj cykl ? moze kolega jedzie pierwszy raz to mu dlatego poszlo ? moze to jego podswiadomosc jak juz wyzej pisali ?
-----
Masa z tobą
-----
...
Napisał(a)
robicie mase i sile na podswiadomosci? jaja se kurva robicie czy jak?
tamten byl endo i poszedl i poszedlby pewnie jedzac dwa kebaby dziennie, ten jest ekto i nie pojdzie przy zbyt niskiej ilosci kcal tak ciezko zrozumiec? wielkie nic pojdzie gosciowi z genetyka ekto a nawet moze poleciac na bardzo dobrym towarze jak sie nie przypilnuje a zazwyczaj jest tak ze troszke wody podciagnie a zaraz po odstawieniu wysika cala mase, jezeli autor jest ekto i nie ma bebzona wydetego jak baba w ciazy to ma zyebana diete, wydety bebzon na masie musi byc i zawsze ci co im nie idzie maja super diety a dopiero po latach ucza sie jesc odpowiednio na cyklu
Zmieniony przez - irko123 w dniu 2008-12-08 23:25:56

tamten byl endo i poszedl i poszedlby pewnie jedzac dwa kebaby dziennie, ten jest ekto i nie pojdzie przy zbyt niskiej ilosci kcal tak ciezko zrozumiec? wielkie nic pojdzie gosciowi z genetyka ekto a nawet moze poleciac na bardzo dobrym towarze jak sie nie przypilnuje a zazwyczaj jest tak ze troszke wody podciagnie a zaraz po odstawieniu wysika cala mase, jezeli autor jest ekto i nie ma bebzona wydetego jak baba w ciazy to ma zyebana diete, wydety bebzon na masie musi byc i zawsze ci co im nie idzie maja super diety a dopiero po latach ucza sie jesc odpowiednio na cyklu
Zmieniony przez - irko123 w dniu 2008-12-08 23:25:56
...
Napisał(a)
no kurva to ja zaczne od nowego zrec mete i bede gleboko koncentrowal sie na miesniach ogladajac mtv i w******lajac frytki. ha!
...
Napisał(a)
Shield na co ci te frytki, podswiadomosc zrobi swoje
chcesz poprawic sobie humor? miales z***any dzien? zdradzila cie dziewczyna? wejdz na sfd i odrazu masz kabaret z miejscem w pierwszym rzedzie albo jak wolisz to w lozy dla vipow

chcesz poprawic sobie humor? miales z***any dzien? zdradzila cie dziewczyna? wejdz na sfd i odrazu masz kabaret z miejscem w pierwszym rzedzie albo jak wolisz to w lozy dla vipow

...
Napisał(a)
No malo ale po 2 tygodniach powinno cos ruszyc...
Mete to powinienes juz "czuc" po kilku dniach(nie mowie o budowaniu miesnia czy nawet nabicu wagi ale zwyczajnym "czuciu" ze cos tam sie kreci). Ja waze kolo 100kg, a zwiekszony apetyt po metce mam juz po 2 dniach, do tygodnia metka rozkrecona jest u mnie. U kazdego pewnie inaczej ale zeby nic nie czuc? A pompe na treningu chociaz masz? Pompe to od razu powinienes widziec. Jesli nie to koles albo sobie wkrecal jazdy, albo tobie wkrecal, albo bral cos do tego jeszcze i sie nie wypucowal
Mete to powinienes juz "czuc" po kilku dniach(nie mowie o budowaniu miesnia czy nawet nabicu wagi ale zwyczajnym "czuciu" ze cos tam sie kreci). Ja waze kolo 100kg, a zwiekszony apetyt po metce mam juz po 2 dniach, do tygodnia metka rozkrecona jest u mnie. U kazdego pewnie inaczej ale zeby nic nie czuc? A pompe na treningu chociaz masz? Pompe to od razu powinienes widziec. Jesli nie to koles albo sobie wkrecal jazdy, albo tobie wkrecal, albo bral cos do tego jeszcze i sie nie wypucowal