SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Odblok, zero erekcji, libido umarlo

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 358

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 56 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2389
Witam. Robię odblok, schodziłe z bomby miesiącem samego propa 100 mg e2d, po tygodniu wjechało hcg 2500 iu e3d, razem 25000 ui, do tego exe do kazdego strzala i cabaseru 3 tabsy poszly na zbicie prolki. Generalnie po 20000 ui test był w ~80% gornej granicy, prolaktyna i e2 w normie wiec wszedlem na ,cloma i tamoxa. Leci drugi tydzień na clomie 50mg ed i tamox 20mg ed. Do tego booster tescia, 5-10g wit c dziennie na kortyzol, kreatyna + beta alanina, na spadki, a dieta i taka całoroczna suplementacja to wiadomo, że jest. Wszystko jest git, samopoczucie nie jest najgorsze, depresji jakiejś nie łapię. SIłowo nie jest źle, trenuję luźniej, skupiam się bardziej na sw i pod tym względem też nie narzekam. Problem mam w spodniach. Mój penis tak jakby nie osiąga pełnego wzwodu, tak sobie tylko dyga, nawet mi się na to patrzeć nie chce. O partnerce nie wspomnę, już chyba porzuci wszelkie próby postawienia mnie.... Libido tak samo 2/10. Próbowałem z Viagrą, to samo. Załamka. Myślałem nad dorzuceniem provironu androchema 25mg/ed ale robię w sumie odblok a to go może zaburzyć chyba. Dzisiaj byłem na badaniach, więc jutro wyniki jak co wrzucę. Co mam zrobić?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 627 Napisanych postów 16162 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 167072
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1978 Napisanych postów 13155 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 174600
Poczekamy na wyniki.Wstaw uzupelniona ankiete dzialu.

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 56 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2389
1. WIEK: 24
2. WAGA: 100
3. WZROST: 190
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka: 107
-udo: 68
-talia: 90
5. STAŻ NA SIŁOWNI: kilka lat
6. DIETA:
-białko: 2
-węglowodany: 6
-tłuszcz: 1,5
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING: 2 razy siłowy 5x5, 3 razy sw, 1 trening to taki bardziej rozciaganie, walkowanie...
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: leci drugi miesiac off
11. POZIOM BF%: 12
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 3400
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 140
-martwy ciąg: 250 (270 z rackow)
-przysiad: 230

To nie jest prowokacja, tylko poważnie się pytam. Kiedyś sknociłem odblok, teraz chcę to zrobić dobrze ale mam problem to pytam ludzi co są w temacie... Badania z końca hcg gdzieś zgubiłem ale prolka i e2 były w widełkach, testo w górnej częsci normy. Dzisiaj robiłem dodatkowe poglądowe, także zobaczymy. Prowokacją ten temat nie jest.


Zmieniony przez - shake2k w dniu 2019-11-05 13:01:30
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 627 Napisanych postów 16162 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 167072
No ale stary, skąd takie dawkowania. 3tab cabaseru na raz ?????? To jakaś masakra.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 56 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2389
1 tabletka, a później pół e4d i ponownie byly robione badania. Trzy mi doradził mój dil, bo miałem ponad 200% podbitą prolkę.


Zmieniony przez - shake2k w dniu 2019-11-05 15:35:22
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 627 Napisanych postów 16162 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 167072
OK, z tego co napisałeś zrozumiałem, że łyknąłeś sobie 3tab na raz. To zmienia postać rzeczy.. Czekamy zatem na wyniki badań.. Odezwij się na pw., to jeden temat Ci zapodam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 29632 Napisanych postów 266298 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1350372
Będą wyniki będzie się myślało

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 56 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2389
FSH [mIU/ml] 2,8 zakres 1,5 - 12,4
LH [mIU/ml] 5,53 zakres 1,7 - 8,6
Prolaktyna [ng/ml] 11,5 zakres 4,0 - 15,2
Estradiol [pg/ml] 5,0 zakres 11 - 43
Testosteron [ng/ml] 290 zakres 280 - 800

Jestem w połowie drugiego tygonia clomid + tamox (clom niestety under bo w aptekach nie ma).



Zmieniony przez - shake2k w dniu 2019-11-06 08:39:42

Zmieniony przez - shake2k w dniu 2019-11-06 11:56:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1978 Napisanych postów 13155 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 174600
Zbyt mocno zbite estro stad te dolegliwosci, ciagnij dalej clom + nolva, dodalbym proviron 50 mg/ed do konca odbloku

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 56 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2389
A clom + nolve to mam ciągnąć do jakiego etapu? Testosteron to rozumiem, że ma być możliwie wysoko ale realna wartość do osiągnięcia to ile mniej więcej? Tak samo LH i FSH, zj**ałem, że nie zrobiłem badań przed cyklem, wiem.... JUż wiem po co się je robi.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

HGH (co jak i dlaczego) pierwszy cykl i co dalej..

WPC