...
Napisał(a)
Ostatnio duzo naczytałem sie o szkodliwosci metanabolu na watrąbę i wpadłem na taki troche nietypowy pomysł aby skruszyc mete i rozrobic ja z woda destylowana lub jakims olejkiem i podawac je jako zastrzyki jako forma do miesniowa. W ten sposób chciałbym uniknąc przemiany mety w wątrobie. Mysle ze zastrzyki z olejem beda lepsze i mniej bolesne tylko nie wiem jakiego oleju urzyc.Powiedzcie mi czy to dobry pomysł.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zly pomysl istnije juz od dawien dawna domiesniowa forma metanabolu ale trzeba robic zastrzyki co 6h wiec troche to nie wygodne.Samemu w domowych warunkach zmeiniac z formy doustnej na domiesniowa jest beznadziejnym pomyslem.Meta w odpowiednich dawkach stosowana przez odpowiedni czas przy oslonkach nie zrobi watrobie wiele szkody.
Ludzi lubimy za zalety a kochamy za wady:)
...
Napisał(a)
Ten kolo jest ASEM ! ! ! Pomysł przedni, gratulacje ;) Naprawde mnie teraz zadziwiłeś chłopaku. Aż sobie gdzies zapiszę tego posta.
Rough, Ruggin & Raw
...
Napisał(a)
Kolego jest to idotyczny pomysl!! Skad sie urwales?? Puknij sie w czache, i nie wyskakuj z takimi idotycznymi pomyslami!!!
POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
to juz lepiej wsadzic pod powieki na noc i czekac az sie wchlonie
...
Napisał(a)
synu tyś ktory zalozyl post czy wiesz co znaczy pojecie nekrozy tkankowej w miejscu injekcji ?????????? :) szkoda słów domoroslym chemikom mowimy stanowcze NIE
każda masa wymaga czasu :)im wiecej pospiechu tym wiecej skutków ubocznych
...
Napisał(a)
Mi się ten pomysł podoba
Tylko trzeba w żyłę dać będzie większy kop
A tak na marginesie jak by jakiś małolat czytał to był żart

Tylko trzeba w żyłę dać będzie większy kop

A tak na marginesie jak by jakiś małolat czytał to był żart
-----
Masa z tobą
-----
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!