Witam mam pytanie z czym najlepiej poalczyc massacre mam 4 puszki ale chailbym ja rozlozyc na 4 cykle, tylko z jaka inna kreatyna najlepiej polaczyc massacre?? Brał bym ja tyklko przed treningiem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jaką masz tą massacre??? "I", czy "ep II"?
Jak "jedynke" ("mam 4 puszki") to osobiście polecam w:
DT
Rano- jabłczan/ magna ew. mono
Przed treningiem- Knockout + Tauryna + BCAA (+ jakiś pobudzacz np: Thermo Speed)
Po treningu- Massacra + BCAA
DN
Rano- jabłczan/ magna ew mono
Po południu- jabłczan/ magna
Dorzuć do tego jeszcze kompleks witamin i minerałów (białko/gainera w celu uzupełnienia diety) i nie powinieneś być zawiedziony.
Dawek nie pisałem gdyż jest to sprawa indywidualna.
Jak "jedynke" ("mam 4 puszki") to osobiście polecam w:
DT
Rano- jabłczan/ magna ew. mono
Przed treningiem- Knockout + Tauryna + BCAA (+ jakiś pobudzacz np: Thermo Speed)
Po treningu- Massacra + BCAA
DN
Rano- jabłczan/ magna ew mono
Po południu- jabłczan/ magna
Dorzuć do tego jeszcze kompleks witamin i minerałów (białko/gainera w celu uzupełnienia diety) i nie powinieneś być zawiedziony.
Dawek nie pisałem gdyż jest to sprawa indywidualna.
...
When you are an anvil, hold you still; when you are a hammer, strike your fill
...
Napisał(a)
Mam massacre I popierwsze nie mam tyle kasy zeby wydawac tyle na suple po drugie mam zakupione 4 massacry I magna power 120caps. whey amino california fitnes 2 puchy:) carbo na dodatkowe suple moge przeznaczyc 70zl
...
...
...
Napisał(a)
hehe ogladalem to kurcze wez sie wypowiadaj na innych tematach oczekuje odpowiedzi do tematu
...
Napisał(a)
zrób ziom tak jak ci Stillborn napisał dorzuc biało jakieś albo gainera według braków w diecie i sobie porządną dietke ułóż za te 70zl kup sobie ZMA jakieś bierz przed snem na lepsza regeneracje i witaminki
...
Napisał(a)
Ja biorę Masacre tylko przed treningiem(pół dawki bo po całej źle mi się ćwiczy;/) a po treningu 4 tabletki kreatyny , w dni które nie ćwiczę biorę sama kreatyne. Do tego dochodzi białko i gainer(100g przed treningiem i 20 minut po treningu)które są zawarte w mojej diecie. Został mi już tylko 5 tydzień cyklu i muszę powiedzieć że jestem zadowolony z tego z 93 kg na 98.4 ruszyłem(na pustym żołądku)chociaż bez diety ciężko by było o jakikolwiek postęp. Przed braniem tego miałem za sobą kiedyś jeden cykl TCM
...
Napisał(a)
acha no ok dzieki ja kupie mono olimpa MC a bialko mam z 4kg tylko jakies lipne uns czy cos takiego:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!