Mam 3 wyżej wymienione w temacie odżywki, od razu powiem ze nie odstalem do ani jednej z nich rzadnej miarki takze troche lipa. Chciałbym wiedziec np w jedneł ŁYŻCE (czubatej) gram miesci sie kazdy z tych produktów. Bardzo mi to potrzebne bo oczywiscie nie poradze sobie z dawkowaniem.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Sfd mass activator plus Sfd pure creatine
- SFD pure bcaa dawkowanie, szybki temat, sobi
- BCAA SFD PURE oraz dawkowanie CARBO NOX
- SFD Pure BCAA + SFD Pure Creatine STOSOWANIE
- X-treme Creatine -SFD Pure BCAA-RX gold pure L-glutamine-SFD WPC Protein- No xplode
- SFD - SFD PURE BCAA - 500 g czy ActivLab - BCAA Xtra - 500g
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
3 lata stazu masz napisane w profilu i takie pytania zadajesz 

Pomogłem? To daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
1 sprawa, kazdego proszku 5g to taka czubata łyzka? i okresl dokładnie czy to łyzka czy łyzeczka a 2sprawa, wiesz to ze cwicze to nie znaczy ze musze brac odzywki. Po za tym tak sie sklada ze mialem do tej pory stycznosci raczej z tabletkowymi odzywkami:)
...
Napisał(a)
to są różnice +/- 0.1-0.2g wiec masa Ci od tego nie spadnie ;p
Pomogłem? To daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
Podskocz do apteki i się zapytaj czy nie mają miarek, mass actiwatora mozesz w szklance 100 ml odmierzać, na literatki możesz odmierzać, moja literatka ma 140 ml i mieści 80g mass activatora, poszukaj dobrze czy nie ma miarki nieraz się moze zakopać gdzieś. mała waga kieszonkowa na allegro to koszt ok 10 zł.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!