Zycie jest krotkie wiec trzeba byc wielkim!!
...
Napisał(a)
Odemnie koles bierze sam Libol200 walnal 6 strzalow i zadnych nie mial rezultatow. Po 4dniach od stzala libolu walnał 2 strzaly omki po 4h poszedl na silownie i robiac barki sila mu podskoczyla o 10kg!! Czy mu ta sila podskoczyla dlatego ze wzial tego dnia Omadren czy Libol zaczal mu dzialac?? Co o tym sadzicie?? Odpisujcie!! Dzieki z Gory!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Hmmmm... wygłada to jak by w tym libol-200 faktycznie był nandro 

" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Teoretycznie propa mógł by juz poczuć... ale watpie aby aż na taką skale 

" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Moze mial lepszy dzien, mial dluzsza regeneracje... itd
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Tam nie Mial zadnej regeneracji!! Tydzien wczesnie robil barki to tego ciezaru nie mogl podniesc ani razu!! No a po tygodniu czasu 4 razy go podniusl w ostatnie serii!! ja tez walilem kiedys Decke Grecka to dopiero po 9 czy 10mlk zaczela mi dzialac!! Moze ten Libol200 nie jest taki zeniony!!
Zycie jest krotkie wiec trzeba byc wielkim!!
...
Napisał(a)
Ja właśnie zrobiłem kumplowi 9 strzała z deki(grecka)! I ni*****a nic mu nie idzie, troche nogi mu urosły bo to piłkarz jest ! Co o tym sądzicie ? Żeby nic mu nie poszło po ponad 8 tygodniach ?!
Sklep.Sfd.Pl
...
Napisał(a)
A pamiętacie dzieciaki, że trzeba brać testosteron do nandrolonów bo inaczej może być symptomik decadick ???
Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!