Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
34
Mam problem z wyskokiem ! pomozcie.. Mam 15 lat, waze 72 kg, i mam 195 cm wzrostu lecz mam slaby wyskok
Doradzcie mi co powinienen zrobic jakie cwiczenia, i opiszcie
Z gory dziekuje,
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
34
Gram w siatkowke... mam slabego jumpa... i chcialbym osiagnac tak przynajmiej z 70 cm z wyskoku... a nie bede trenowal programem SD II, III bo slyszalem ze sie ma niezle kontuzje kolan przez te programy... ; (
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
34
Co z tego ze ja skacze.. tak to prawda poniewaz gdy przyszedlem 1 raz na trening to nie doskakiwalem do obreczy teraz to robie z miejsca ale ja chce wiekszego jumpa jakie cwiczenia robic przez jaki czas .. bo chce zaczac od poniedzialku.. mam piwnice walna... ale trzeba mi rad tak zeby osiagnac z 70 cm wyskoku... ; / Jak ktos bedzie tak mily to niech sie odezwie na gg moje to pogadamy a jak nie to niech pisze konkretnie na forum ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
34
Prosze napiszcie cos, bo jak czytalem wszystko o wyskokach to dla zaawansowanych, chcialbym zaczac trenowac wyskok i tak zeby byly jakies efekty... Z gory THX.
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
237
http://www.gregry.prv.pl/ to jest ciekawa strona z treningiem dla poczatkujacych i dla expertow, ale ja Ci radze mimo to zaczac od zwyklych cwiczen silowych (przysiady, cwiercskoki itp.) z dluga rozgrzewka no i duzo cwiczen lekko atletycznych bieganie przedewszystkim!! zycze Ci powodzenia
Szacuny
8
Napisanych postów
230
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6261
https://www.sfd.pl/temat245648/ tutaj masz "instrukcje" jak samemu zrobic swoj program na wyskok. Masz tutaj wyjasnione wszystko od podstaw... El Nino sie postarał
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
237
tam wszystko pisze aha i jak nie dasz rady ( zalozmy ze bedzie dla ciebie za ciezki) to zrob sobie przerwe lub zmiejsz serie albo przerob program-ja jak mialem trening na mase to sobie go zmniejszylem a pod koniec pracowalem na pelnych obrotach- reasumujac dostosuj plan do swoich mozliwosci, w tym niestety nikt ci nie pomoze musisz sobie poradzic sam, albo wybierz gotowy program. to juz zalezy od ciebie pozdro