Witam, ćwicze około miesiąca i mam dziwny problem... Mój trening jest wyczeprujący, z odpowiednimi ciężarami prawidłowa ilość serii (16) i juz w ostatnich powtorzeniach nie mam siły, a nie czuje żebym tą partię ćwiczył (chodzi mi tu o klatke piersiową i plecy). Robiłem trening ze zwiększoną ilością serii, też nie miałem żadnych zakwasów... Nie wiem o co chodzi, jeśli ktoś wie jak mi pomoc proszę napisac :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ale chodzi o to, że wcale nie czuje że tą akurat partie cwiczylem , nie czuje zmeczenia w mieśniach
...
Napisał(a)
technika zapewne szwankuje
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
Nie, wszytkie ćwiczenia wykonuje tak jak powinny byc wykonywane. Powoli, wdechy i wydechy...
...
Napisał(a)
nie ma opcji żebyś robił dobrze i nie czuł pracy mięśnia.
To po prostu nie jest możliwe. Nawet przy mniejszych ciężarach czuć jak mięśnie pracują.
To po prostu nie jest możliwe. Nawet przy mniejszych ciężarach czuć jak mięśnie pracują.
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!