Mam 19 lat i mam niewielką ginekomastie od jakies 3-4 lat. Jest ona dość mała. Byłem u endykrynologa i zrobił mi podstawowe badania na testosteron itp. Wszystko w porządku. Myślicie ze ta maść o nazwie Andractim może mi pomóc. Dodam ze mam takie coś jak jest zimno to sutki robią się normalne (twarde) jak jest ciepło to mam takie dzwoneczki (nie ma sutka).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Swoje problemy medyczne konsultuj bezpośrednio z lekarzem, na forum sportowym nie zajmujemy się poradami medycznymi.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Autorze posta nade mną - zachęcam do rejestracji na naszym forum, będziesz mógł wypowiadać się również w innych działach 

Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
...
Napisał(a)
Trzeba się zarejestrować
Tylko jakieś problemy są z serwerem chyba, bo raz strona wchodzi, innym razem błąd.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!