Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4939
Witam
Mam mały problemik. Chiabłym wziąśc coś we wrześniu. Poprzednio brałem Xpanda i jestem zadowlony z efektów.
Kusi mnie teraz MSTAK i STAK2 Animala. Co o nich sądzicie?? Lepiej wziąść MSTAKA , STAKA2, Xpanda, HP czy może coś innego?? Celem jest oczywiście czysta masa mięśniowa (Oczywiście dietke mam)
Animale są droższe to może np zamiast nich Xpand+ coś jeszcze??
Szacuny
11239
Napisanych postów
72963
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961953
stosowalem te 2 paki
po 3tyg wzrsot wagi ok.3-4 kg
znaczy wzrost sily , przynajmiej odczuwalny dla mnie w cw.zlozonych
minusem byl poczatkowy bol glowy ale pozniej przeszlo, jak zmienilem troche dawkowanie
wiecej w moim starym temacie testowym supli universala, w dziale z testami
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4939
Czytałem twój test, przeglądałęm też pare innych tematów. Rozumiem że oprócz bólu głowy żadnych inncyh efektów ubocznych nie było??(czyli są bardzo silne, mają jakieś negatywne działanie na organizm??)
Animale te zawierają prohormony?? A może ktoś wie jak wypadają w porówaniu do Xpanda??
Szacuny
11239
Napisanych postów
72963
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961953
nie poprostu w zbyt krotkim okresie czasu stosowalem , i na treningu odczuwalem bol lba
w temacie jest wszsytko opisane, gdy zmienilem dawakowanie bylo ok
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4939
Czyli ogólnie mówiąc Mstak nie ma żadnych skutków ubocznych. A posiada prohormony jak Stak?? Może zadaje głupie pytania ale biore hormon tarczycy i nie chiałbym sie wpakowac w coś co może mi zaszkodzić!!!
Moze ktoś wie jak ma sie MSTAK albo STAK2 pod względem działania do Xpanda??
A co sądzicie o połączeniu Xpanda z CP?? Może jakiś inny stack proponujecie??
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4939
a MSTAK??
Czyli stak2 ma taki wpływa negatywny jak Xpand?
Więc co polecasz brać Stak2/Mstak czy Xpanda(Xpand + CP)?? Co lepsze do budowania masy mięśniowej według ciebie banan??