Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
149
Wita.Mam w posiadaniu M drol chciałbym go wypróbować. Jeśli ktoś mógłby mi napisać jak i z czym go brać będe wdzieczny. Potrzebuje też jakiś informacji z jakimi lekami nie można go łaczyć i czego się moge spodziewać. Z góry wielkie dziex;]
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:2, metanabol 100tab. Test prop.15 szotów.
8. TRENING:MMA 2x tyg., siłownia2x tyg., bieganie1x tyg..
9. CEL CYKLU:Sucha masa
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:ponad 7miesięcy
11. POZIOM BF%:12%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):chudniecia
13. STAN ZDROWIA:Ogólny dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:tak
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
absolutnie nie środek dla ciebie jak i teraz i za 2-3 lata !!
tylko krzywdę sobie zrobisz i uszkodzisz wątrobę to steryd po którym jest potrzebny odblok apteczny !
wez jakąś kreatynę
ogarnij trening
jedzenie
kup gainera na podbicie Kcal
jak jesteś ekto to powinieneś spożywać minimum
4000-4500 Kcal aby budować masę
jesz tyle ??
masz za sobą 2 cykle a nadal jest słabo
chyba to nie jest w porządku prawda ??
jak myślisz dlaczego ??
wiem że walka z genetyką to prze***ana sprawa ale jeśli się
odpowiednio je,ćwiczy,korzysta z supli to efekty są zawsze !!
Zmieniony przez - DJ100 w dniu 2010-02-22 18:18:11
Szacuny
0
Napisanych postów
245
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3389
Kurde, masakra ankieta... ej, weź nie biegaj przede wszystkim. Jak to mówił arnold: gdy nie musisz biec- idź, gdy nie musisz iść- siedź, gdy nie musisz siedzieć-leż, a gdy leżysz to śpij:D hehe... no i może zjedz coś od czasu do czasu, bo jak jesteś po takich cyklach i ważysz tak mało przy takim wzroście, to aż dziwne. no i siłka min. 3 razy w tyg;) a m-drola to se odpuść... ome zapodaj:)
Szacuny
1
Napisanych postów
642
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
19351
****a co wy sie tak spuszczacie przzeciez pisze ze sporty walki uprawia to chyba wiadomo ze 10 kilo na cyklu nie zrobi
masz swoje lata tematow o mdrolu jest w***** mozesz cos z nich ułozyc a jak to zrobisz to napisz nowy temat i sie zobaczy
aha tylko moze Cie za***iscie spompowac i nie wiem czy dasz rade na treningach mma moj klega kreatyny nie bierze bo go pompuje takze to tez przekmin
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
149
Tak zrobie. Narazie nie dziekuje za rady bo poza ftb zadnych nie bylo;] ale licze ze ktos pomoze i napisze mi choc odblok. Bo inbteresuje mnie czy musi byc to clomid czy nie da sie tego zastapic czyms co jest latwiej dostepne. Oraz co zrobic by spadki ewentulnej masy byly jak najmniejsze;]
Szacuny
5
Napisanych postów
584
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31774
Rozpisz co jesz bo strasznie chudo jest a 2 cykle juz masz za soba. Nie dobor sterydow to sprawa pierwszorzedna tylko to co bedziesz do nich jadl. Podniesiesz wlasciwosci anaboliczne organizmu i co z tego skoro nie bedzie mial co przerabiac.