mam taki nietypowy problem o ktorym nie latwo jest mi pisac. Z jakies niecale 3 tygodnie temu skonczylem cykl ze 100 mety. Przed cyklem i w czasie cyklu moja ochota na sex byla normalna, po cyklu spadla i w ogole nie mam ochoty na sex, mam problem ze wzwodem, a moja sperma jest rzadka i przezroczysta. Na odblok bralem Clomid ale dopiero 2 tygodnie bo zakonczeniu cyklu. Ktos mial kiedys podobny problem ?
...
Napisał(a)
Witam,
mam taki nietypowy problem o ktorym nie latwo jest mi pisac. Z jakies niecale 3 tygodnie temu skonczylem cykl ze 100 mety. Przed cyklem i w czasie cyklu moja ochota na sex byla normalna, po cyklu spadla i w ogole nie mam ochoty na sex, mam problem ze wzwodem, a moja sperma jest rzadka i przezroczysta. Na odblok bralem Clomid ale dopiero 2 tygodnie bo zakonczeniu cyklu. Ktos mial kiedys podobny problem ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wkreciłes sobie i tyle...paninenka i bd dobrze albo zwal sobie przy czyms nowym porzadnie 

...
Napisał(a)
nic nie wkrecam, wiem ze to malo i tez sam sie dziwie ze po takiej dawce mam jakies problemy.
...
Napisał(a)
no chcialbym ale jak mi stanie to doslownie TYLKO na kilka sekund ! Przed meta bylo zupelnie inaczej ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!