WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

MMAWeekly: Nastula na dopingu

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 36180

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 458 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 26142
Na onecie juz wyrok wydali.Kiepska sprawa, ludzie piszą takie rzeczy ,że przykro czytać. Nie mają pojecia o zawodowym sporcie ,łykają takie ******ły wypuszczane przez ludzi jak Kubacki. Paweł będzie miał teraz w kraju naprawde ciężko.

Can I at least get a blow job ?

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 2097 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 10222
http://sport.onet.pl/1,16,11,24346780,67650281,2591663,0,forum.html?TEMAT=1248893

Też tego nie rozumiem choś od lat zajmuję się sztukami walki, kiedyś aikido, potem bjj, teraz Krav Maga (rules!), próbowałem nawet trenować młodzież, ale nie mam do tego serca. Jedna zdecydowanie odradzam wszystkim trenującym udział w tego typu zabawach - nie wiele ma to wspólnego z prawdziwą walką! Pozdro dla Trójmiasta!

~Boruta, 30.10.2006 12:30

...::::: WE ARE ALL ONE :::::...

http://coolflashgames.free.fr/swf/flightofthehamsters.swf
GRA KTORA NISZCZY

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 10832 Wiek 45 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 38587

mnie interesuje jedno - reakcja naszego ciemnogrodu. i to będzie ciekawe...
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52097 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
brawa dla Onetu !
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 2628 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 28758
Pies ich trącał.

A ten gość co się podpisuje "Boruta". Który to pisze? Przyznawać się

Zmieniony przez - emceha w dniu 2006-10-30 15:43:54
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 2696 Wiek 35 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 31115
http://sport.onet.pl/1,16,11,24351777,67664225,2591663,0,forum.html?TEMAT=1248893

PRZYKRO PATRZEC JAK DOSKONAŁY ZAPASNIK I MISTRZ OLIMPIJSKI [1] 30.10.2006 15:24

PRZEMIENIA SWÓJ SUKCES SPORTOWY W KLĘSKĘ.

znawca... zapasnik <pffff>

We gonna break

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 353 Wiek 44 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 6083
Onetowcy to internetowi czytelnicy faktu. Na niczym sie nie znaja nic nie wiedza ale wszystko komentuja i sa autorytetami w kazdej dziedzinie.

Szkoda Pawla, teraz beda na nim psy wieszac. Bo jesli ktos troche mial do czynienia ze sportm zawodowym to wie ze sportowcy dziela sie na tych ktorych przylapali na dopingu i na tych ktorych nie przylapali. Szkoda ze Pawel znalzl sie w tej pierwszej kategorii.

Zmieniony przez - kofek w dniu 2006-10-30 15:48:59

Bylo sobie zycie....

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 385 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 3284
Ja pierdziele, wiecie co? Zaczynam sie zastanawiac czy Wy tu wszyscy nie sciemniacie. Kiedy Wy trenujecie? Co 20 minut widze kolejne posty dlugosci pokaznego felietonu. Przy takiej czestotliwosci to nie zdazylibyscie nawet zebrac sprzetu i wyjsc z domu.

A tak na serio - bycie moderatorem musi byc maksymalnie przej...a sprawa. Gratuluje wytrwalosci i cierpliwosci.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 30 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 494
"Porównując wspomaganie w sporcie do patologii jaką niewątpliwie są narkotyki sam sobie wystawiasz świadectwo... Możesz sobie tego porówannia nie nazywać idiotyzmem, a jak chcesz - dla Ciebie narkotyki branę przez ćpuna z ulicy = rozpiska profesjonalnego zawodnika"
Czlowieku opanuj sie i zacznij uzywac swoch szarych komorek.Ja nie mowie wcale ze narkotyki branę przez ćpuna z ulicy = rozpiska profesjonalnego zawodnika!!!! Ja tylko pisze ze pomysl zalegalizowania narkotykow jest tak samo idiotyczny jak zalegazliwanie dopingu!!!!naucz sie moderatorze czytac ze zrozumieniem bo jesli tegos ie nauczysz to moja dyskusja z Toba jest bez sensu.Pozostale zarzuty jakie mi postawiles w swoim poscie sa tez bezzasadne z tego samego powodu!!!Co do tych forow to pisze pod takim samym nickiem i
TY jako osoba ktora pisze na wielu forach to nie powienienes sie pytac na jakich forach pisze gdyz jestem dosc charaktersytycznym uzytkownikiem forum majacego opinie najlepszego bokserskeigo forum w tym kraju.

Pokój jest rzeczą cenną i pożądaną[...] My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor"
Józef Beck, 5 V 1939, Warszawa

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 857 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 13927
Rano przeczytałem wypowiedzi Dzamba i Nezza, wiedzialem ze wpadną władze i pozamiatają . Good work.

A z Nastym ciężko będzie teraz w kraju :/
W gazetach narazie cisza chyba nie ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nakamura ?

Następny temat

DK-1 France odwołane

electro
Polecane artykuły