Szacuny
17
Napisanych postów
458
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
26142
Na onecie juz wyrok wydali.Kiepska sprawa, ludzie piszą takie rzeczy ,że przykro czytać. Nie mają pojecia o zawodowym sporcie ,łykają takie ******ły wypuszczane przez ludzi jak Kubacki. Paweł będzie miał teraz w kraju naprawde ciężko.
Też tego nie rozumiem choś od lat zajmuję się sztukami walki, kiedyś aikido, potem bjj, teraz Krav Maga (rules!), próbowałem nawet trenować młodzież, ale nie mam do tego serca. Jedna zdecydowanie odradzam wszystkim trenującym udział w tego typu zabawach - nie wiele ma to wspólnego z prawdziwą walką! Pozdro dla Trójmiasta!
Szacuny
4
Napisanych postów
353
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6083
Onetowcy to internetowi czytelnicy faktu. Na niczym sie nie znaja nic nie wiedza ale wszystko komentuja i sa autorytetami w kazdej dziedzinie.
Szkoda Pawla, teraz beda na nim psy wieszac. Bo jesli ktos troche mial do czynienia ze sportm zawodowym to wie ze sportowcy dziela sie na tych ktorych przylapali na dopingu i na tych ktorych nie przylapali. Szkoda ze Pawel znalzl sie w tej pierwszej kategorii.
Zmieniony przez - kofek w dniu 2006-10-30 15:48:59
Szacuny
0
Napisanych postów
385
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3284
Ja pierdziele, wiecie co? Zaczynam sie zastanawiac czy Wy tu wszyscy nie sciemniacie. Kiedy Wy trenujecie? Co 20 minut widze kolejne posty dlugosci pokaznego felietonu. Przy takiej czestotliwosci to nie zdazylibyscie nawet zebrac sprzetu i wyjsc z domu.
A tak na serio - bycie moderatorem musi byc maksymalnie przej...a sprawa. Gratuluje wytrwalosci i cierpliwosci.
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
494
"Porównując wspomaganie w sporcie do patologii jaką niewątpliwie są narkotyki sam sobie wystawiasz świadectwo... Możesz sobie tego porówannia nie nazywać idiotyzmem, a jak chcesz - dla Ciebie narkotyki branę przez ćpuna z ulicy = rozpiska profesjonalnego zawodnika"
Czlowieku opanuj sie i zacznij uzywac swoch szarych komorek.Ja nie mowie wcale ze narkotyki branę przez ćpuna z ulicy = rozpiska profesjonalnego zawodnika!!!! Ja tylko pisze ze pomysl zalegalizowania narkotykow jest tak samo idiotyczny jak zalegazliwanie dopingu!!!!naucz sie moderatorze czytac ze zrozumieniem bo jesli tegos ie nauczysz to moja dyskusja z Toba jest bez sensu.Pozostale zarzuty jakie mi postawiles w swoim poscie sa tez bezzasadne z tego samego powodu!!!Co do tych forow to pisze pod takim samym nickiem i
TY jako osoba ktora pisze na wielu forach to nie powienienes sie pytac na jakich forach pisze gdyz jestem dosc charaktersytycznym uzytkownikiem forum majacego opinie najlepszego bokserskeigo forum w tym kraju.
Pokój jest rzeczą cenną i pożądaną[...] My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor"
Józef Beck, 5 V 1939, Warszawa