Witam wszystkich, otóż biorę od wczoraj tego gainerka (waniliowego) i miałem wczoraj po wypiciu takie lekkie mdłości :/ i nie wiem czy to przez smak czy co :/ nigdy wcześniej nic nie brałem, jedynie BCAA z Trec'a. Czy to normalny skutek uboczny ? aha i wypiłem go z mlekiem, może lepiej z wodą ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zależy jaką porcje wypiłeś
mogła to być reakcja na sporą dawke wegli
w dodatku sam smak mass xxl jest dość słodki
i może zemdlić
mogła to być reakcja na sporą dawke wegli
w dodatku sam smak mass xxl jest dość słodki
i może zemdlić
...
Napisał(a)
w środku jest miarka, wziąłem takie 3 czyli 3x50cc czyli około 76g MASS XXL na 250ml mleka :) możliwe że to taka reakcja bo diety wysoko ww nie miałem nigdy więc możliwe. A słodkie w cholere :D lepiej zacznę z wodą pić to może będzie lepiej :/
...
Napisał(a)
dodanie większej ilosci mleka\wody może pomóc - nie będzie tak czuć słodyczy
gainerem uzupełniasz braki w diecie
nie bierzesz jak producent podaje, czy na ilosć miarek
to taka dygresja do tematu
gainerem uzupełniasz braki w diecie
nie bierzesz jak producent podaje, czy na ilosć miarek

to taka dygresja do tematu
...
Napisał(a)
dzięki za tą dygresję bo ja to zielony jestem :D kumple mi poradzili gainera żeby na początek od razu kreatyny nie brać :) czyli np jeśli miałbym super dietę to wtedy np mógłbym brać tego gainerka tylko po treningu ale że takiej diety nie mam to muszę go brać adekwatnie do braków kalorycznych :) dzięki giecik :D
...
Napisał(a)
po treningu bierzesz CARBO ...... jak masz posilek w przeciagu 30min to rozgotowany ryz+ miecho
...
Napisał(a)
KAROL__ a co niby gainera nie może brać po treningu? 

Codzienny trening w drodze do chwały bo świat jest za duży żeby być małym.
...
Napisał(a)
KAROL__ glupoty piszesz.
wegle+bialko jest lepsza opcja niz same wegle.
wegle+bialko jest lepsza opcja niz same wegle.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Tomq ale po treningu najwazniejsze jest podniesienie GLIKOGENU gdzie tu geiner bedzie zbyt slaby i zbyt wolny ..... czy sie myle
...
Napisał(a)
mylisz sie.
gainer ma podobnde wegle co carbo.
a co do glikogenu to jedzenie w ciagu dnia samo zrobi odpowiednie zapsay, nie trzeba nic odbudowywac.
gainer ma podobnde wegle co carbo.
a co do glikogenu to jedzenie w ciagu dnia samo zrobi odpowiednie zapsay, nie trzeba nic odbudowywac.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
gainer ma procz wegli inne syfy i "slodziki", kreatyne min czesto, po***** to brac po treningu? po treningu masz carbo albo banany
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!