Szacuny
106
Napisanych postów
1182
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
23682
Wolf mnie zaskoczył na plus.
Branch i Evan zaskoczyli mnie na minus.
Pakulski faktycznie dobrze wygląda. Ale co z tego... to kulturystyka tutaj się tak po prostu nie wygrywa nawet gdy się jest najlepszym
Szacuny
50
Napisanych postów
772
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
42082
Wolf, choć go lubię coś gładko i płasko na plecach wyglądał przy zmianie pozycji.
Lionel ekstra, trochę gładki z tyłu nadal, ale mimo to widział bym go na 3-4 miejscu. Pakulski naprawdę konkret, może konkurować z Lionelem o miejsce. Evan zupełnie do mnie nie przemawia. Branch wygra choćby po to by był "powrót roku", choć w sumie nie była by to strasznie niesprawiedliwa wygrana.
Szacuny
106
Napisanych postów
1182
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
23682
Teraz lecą dupeczki, pamiętam z wywiadu z Nasserem jak mówił, że sędziowie patrzą tylko na tyłki i biusty. Nie ma tak na prawdę znaczenia mięsień czy to czy dziewczyna się poprawia bądź nie.
Szacuny
6
Napisanych postów
1495
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22074
zenada bedzie jak wygra...forme ma ale nie na 1 miejsce.... Wolf ma lydki słąbe to juz nie wygra?! a Phil.H klatka mała i m.O wygrał wiec roznie moze byc
Szacuny
106
Napisanych postów
1182
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
23682
PTRQ_93 - nom, sorki to było chyba o fitness.
Co do figure to mówił, że tutaj jest tak, że jak dziewczyna jest generalnie ładna (zrobione cycki i zgrabna) to może bez praktycznie żadnych przygotowań, progresu startować przez wiele lat i wygrywać
Szacuny
4
Napisanych postów
652
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
41220
bedzie tak
1. Branch
2. Evan
3. Wolf
ale wedlug mnie Wolf powinien to wziasc jego sylwetka jest najbardziej estetyczna z tego top 3 chociaz nie przepadam za nim i dla mnie najlepiej sie prezentowali Ben i ED