...
Napisał(a)
Dexter Jackson Oszukany? Takie opinie pojawily sie po sobotnim konkursie w Columbus Ohio , w ktorym to trzecie z rzedu zwyciestwo odniosl Jay Cutler.Wyprzedzil on o 1 punkt powracajacego do wysokiej formy Chrisa Cormiera oraz wlasnie Dextera Jacksona. Czwarte miejsce przypadlo Gunterowi Schlierkampowi , a piaty byl Marcus Ruhlm obaj Niemcy.Cala piatka uzyskala awans do Mr.O 2004. Nagrode za najlepsze pozowanie zgodnie z przewidywaniami odebral King Kamali, ktory tradycyjnie uplasowal sie za Craigiem Titusem.Najwiekszym przegranym okazal sie Greg Kovacs , zajal ostanie miejsce. Niestety brak mu genetycznych podstaw.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mam kilka fotek nie tylko z tej imprezy , nawet dalem je do stronki fotografia , ale ja niestety zlikwidowano ......dziwne bardzo sie rzeczy dzieja nawet tutaj
...
Napisał(a)
To nic że jest kilka podobnych postów, przynajmniej jest konkretna informacja a nie lanie wody i pisanie o bzdurach jak to bywa.
Drzey
...
Napisał(a)
ale mnożenie identycznych tematów zaśmieca forum, co w konsekwencji spowalnia pracę...(nie widać tego po 1 czy po 100 postach, ale po jakimś czasie może się uzbierać)
Pozdrawiam
Mateusz
...
Napisał(a)
Ale na temat AC tak znów dużo tematów nie ma.
Jeden o Kovacsu, drugi o rzekomej relacji w TV, no i ten.
A w innych działach widziałem tylko info o starcie Pudziana.
Jeden o Kovacsu, drugi o rzekomej relacji w TV, no i ten.
A w innych działach widziałem tylko info o starcie Pudziana.
Drzey
...
Napisał(a)
Udostępnij jakoś filmik - duży jest ???
Fotograf, fotoreporter - potrzebujesz PROFESJONALNEGO fotografa??? - [email protected]
...
Napisał(a)
Polecane artykuły