skoro im nierobi różnicy to dlaczego takie małe dawki maja w tabsach?
...
Napisał(a)
a słyszałem ze jednorazowe dawki powyżej 2g moga powodowac efekt laksacyjny, pełna skuteczna dawka to 1,5g l-karnityny, no ale moze cos sie zmienilo skoro daja 3 na ampulke
...
Napisał(a)
kulmas ty nasz expercie
Zmieniony przez - VOLT7777 w dniu 2010-06-24 23:00:37

Zmieniony przez - VOLT7777 w dniu 2010-06-24 23:00:37
W gruncie rzeczy jestem fajny. Niech was to nie zwiedzie nie dla wszystkich !!!.
...
Napisał(a)
robi im roznice
bo zamiast 1 ampulki na tydzien musisz kupic 7
a kasa leci
bo zamiast 1 ampulki na tydzien musisz kupic 7

a kasa leci
▓╬▓
...
Napisał(a)
wiele osob dziennie stosuje 2-3 g l-karnityny
nie pamietam/nie spotkalem sie postu ktory przyblizalby ow problem ...
nie pamietam/nie spotkalem sie postu ktory przyblizalby ow problem ...
...
Napisał(a)
Jakby co niektórzy wogóle przeczytali opis produktu, wiedzieliby że producent zaleca z jednej ampułki zrobić dwie porcje właśnie po 1,5g. Ale po co czytać... A co do zapotrzebowania dla sportowców - zalecana dawka w ciągu dnia to 3-6g.
...
Napisał(a)
kulmas nie dokonca cie rozumiem 1 na tydzień to trzeba brac codziennie.A na poprawe wydolnosci przed kazdym treningiem.Konkurencja ma dawki po 1gr.w kapsach a w plynie tez mozna kupic 2g.A teraz bedzie dawka 3 g z Olimpa. Ja najbardziej bym oczekiwal własnie ekonomicznych kapsów :)I gdyby tak wszystko rozumowac to by firma nie wyskoczyła z MegaCaps kreatyny ,itp.
...
Napisał(a)
ciagle wszyscy czekamy
ja niestety nie mam ani info dot. cen
ani daty ich podania
ja niestety nie mam ani info dot. cen
ani daty ich podania

...
Napisał(a)
"pełna skuteczna dawka to 1,5g l-karnityny"
w przypadku l-karnityny nie ma czegos takiego jak "skuteczna dawka" bo l-k w ogole nie dziala %)
nawet przy 10g przed treningiem
a nawet jesli miala by dzialac to ewentualne skutki jej dzialania mogly by byc odczuwalne w pozniejszych etapach /powyzej 45 minut/ dlugich wysilkow aerobowych
w przypadku l-karnityny nie ma czegos takiego jak "skuteczna dawka" bo l-k w ogole nie dziala %)
nawet przy 10g przed treningiem
a nawet jesli miala by dzialac to ewentualne skutki jej dzialania mogly by byc odczuwalne w pozniejszych etapach /powyzej 45 minut/ dlugich wysilkow aerobowych
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!