Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1233
ale Panowie /Pepe i konotymocz/ o czym tutaj mowa
iso aqua - to napój izotoniczny zatem cukry jak najbardziej wskazane, tym bardziej w carbovit bo to hipertonik
a napoje z karnityną (Carniline) to mają, ale 3,5g cukru w butelce
natomiast ten, który wg mnie jest najlepszy (szczególnie smakowo) - CARNIAQUA NIE MA W OGÓLE CUKRÓW, no albo therm line drink
Podobnie SHOT carnitine extreme też nie ma cukrów,
Szacuny
24
Napisanych postów
10498
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
47531
Kontotymcz, to że w napojach izotonicznych czy w carbo są cukry proste jest chyba jasne dla każdego i mówi samo "przez się", więc daj sobie spokój.
Pep.e, nie 20, a ok. 10g i nie cukrów, a węglowodanów jest w carni line 0,5l (na 100mml ofc/w tym 3,5g cukrów). Też mi nie podchodzi ten produkt. Poza tym też jest carni line aqua bez żadnych wegli, który wg mnie jest trafny.
EDit: Uprzedziłeś mnie
Zmieniony przez - Rafał_B w dniu 2010-07-04 14:13:48
Szacuny
10
Napisanych postów
1903
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12352
Kontotymcz, polecam nauczyć się czytać uważniej. Pepe nie pisał o isoaqua, tylko o napoju z karnityną, czyli, jak można się domyślić, Carni Linie. A tam nie ma tylu cukrów, ani nawet węgli. Niestety wielu krytyków tutaj lubi operować nierzetelnymi danymi. A ja czuję się zobowiązany te błędy wytykać, bo po prostu nie lubię, jak ktoś kłamie i to w dodatku z premedytacją ;)
Szacuny
183
Napisanych postów
12431
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
185431
"Zresztą porównanie z aqua slim jest mym zdaniem obraźliwe"
no ja na miejscu producenta aqua slim tez bym sie obrazil bo oni przynajmniej przeczytali, ze l-karnityna w roztworach wodnych ulega stopniowemu rozpadow i dlatego powstaly takie formy jak winian czy bursztynian, ktore zachowuja stabilnosc po rozpuzczeniu
nie wiem kto wam wymysla te shoty ale oprocz tego z arginina i tego z magnezem to pozostale marne strasznie
Zmieniony przez - Kazam w dniu 2010-07-04 18:21:30
Szacuny
0
Napisanych postów
452
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3125
"wydaje mi sie ze ktos minal sie z rzeczywistoscia" To zbyt łagodnie powiedziane :) pewnie pala jakies odurzacze po kątach to i ciagle na haju są i prostego tekstu nie potrafia zrozumiec :)
Znawcy z Bożej łaski :)
A mnie zastanawia jaki sen ma dyskusja z malkontentami.Co innego konstruktywna krytyka a co innego tłumaczenia komus kto niepotrafi zrozumiec nawet tego co czyta na etykiecie?
A juz śmiechu warte jest porównanie czegos tam produkowanego w piwnicy do wielkiej firmy.Ludzie w tym kraju sa tak naiwni ze kupia wszystko wystarczy zareklamowac ładny papierek dac nie ma znaczenia dla nich co piją moze to byc nawet placeby byle tanie było :) Szkoda tak zaśmiecać temat.
Zmieniony przez - LIONS w dniu 2010-07-04 23:07:04
Szacuny
3
Napisanych postów
319
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1249
Witam,
Dla mnie produkt wart uwagi.
Cena jak można było przypuszczać wyższa niż tabl. czy kapsy, ale to raczej normalne, a jeśli ktoś niema ochoty kupować czy stosować to jego sprawa, może podzielić się swoją opinią, zaznaczając że to właśnie jego opinia i tyle.
Myślę, że jak pojawią się na siłowni na pewno spróbuję, żeby powiedzieć chociażby coś o smaku.
Proponuję też zanim zacznie się krytykować produkt pod kątem swojej osoby, chociaż go spróbować.